(Nettavisen)

Tirsdagens langoddsprogram byr på fem omkamper i 4. runde i FA-cupen i England. I tillegg er det fire åttedelsfinaler i DFB Pokal i Tyskland og Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund skal i aksjon borte mot Werder Bremen. I følge velrenommerte www.kicker.de starter Haaland på benken. Det er også midtukerunde i Ligue 1 i Frankrike og tre kamper spilles tirsdag. På hockeyfronten er det finale i Champions League mellom tsjekkiske Mountfield og svenske Frölunda.

NB! Onsdag er det ca 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Oxford - Newcastle H 3,50 (spillestopp kl 21.00)
Omkamp i 4. runde i FA-cupen etter at det endte 0-0 på St. James Park. Oxford spiller i League One til daglig og står med 4-2-2 på sine åtte siste seriekamper. Ligger på 8. plass med 44 poeng, og har seks poeng opp til Wycombe på 2. plass og to kamper mindre spilt. Flotte 8-3-2 på hjemmebane. Toppscorer James Henry skadet seg i helgens ligakamp mot Blackpool (Oxford vant 2-1) og mister tirsdagens omkamp. Men Henry har ikke scoret på de sju siste seriekampene for Oxford. Midtbanespillerne Anthony Forde og Ben Woodburn er fortsatt ute med skader.

Klikk her for å levere dette spillet

Newcastle er faktisk uten tap på sine fire siste seriekamper. Men har fått veldig godt betalt i forhold til sine prestasjoner. Tredje sist var laget klart underlegen hjemme mot Chelsea, men fire minutter på overtid scoret Isaac Hayden for Newcastle som dermed vant 1-0. Nest sist lå laget under 0-2 mot Everton fire minutter på overtid. På mirakuløst vis scoret Florian Lejeune to ganger for Newcastle som derme fikset 2-2. Lørdag måtte laget nøye seg med 0-0 hjemme mot bortesvake Norwich lørdag. Innleide Danny Rose og Valentino Lazaro er ikke spilleberettigede i FA-cupen. Dwight Gayle, Andy Carroll, Paul Dummett og Jetro Willems mister helt sikkert kampen, mens Jonjo Shelvey er meget usikker.

Oxford er langtfra sjanseløse i denne omkampen. Mandag kveld var oddsen på hjemmeseier 3,25, tirsdag morgen står Oxford til 3,50. Det er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet