(Nettavisen)

I kveld lå det dermed litt ekstra mye i førstepremiepotten, siden ingen klarte å gjette seg frem til rett tallkombinasjon forrige onsdag.

Hvis man prikket inn 6+1 rette vinnertall kunne man dermed få kloa i over 55 millioner kroner. Andrepremiepotten var på rundt 3,9 millioner kroner.

Lørdag er det 70 millioner i samlet premiepott

Vinnertallene

Tallene som ble trukket denne onsdagskvelden, var følgende:

2 - 15 - 17 - 26 - 36 - 41

Vikingtall: 2

Dobbel norsk i Vikinglotto

Det var én norsk spiller som hadde alle 6+1 tallene rett, og blir dermed alene om å ta førstepremiepotten i Vikinglotto. Mannen fra Trøndelag avslutter altså onsdagskvelden som multimillionær og kan vente seg drøye 55,3 millioner kroner på konto.

Om ikke det var nok ble det også en norsk andrepremievinner, som var alene om å ha 6 riktige vinnertall. Mannen fra Rogaland sikret seg pene 3 917 930 millioner kroner.

Snakk om å ta helgen på forskudd!

Nå ligger det ca. 96 millioner i potten i Eurojackpot. Spillefrist er fredag kl. 19

Solovinner av 55,3 millioner kroner: – At det går an

Det ble et par sekunders stillhet da vinneren fra Trøndelag fikk beskjeden. Han satt faktisk og rettet vinnerkupongen, men hadde kun kommet halvveis da Telefonen fra Hamar gjorde sin entré.

– Er det sant? Sier han forsiktig når han får høre summen han har vunnet.

– Oi. Nå er det nesten så det begynner å hakke i brystet her, utbryter mannen, som heldigvis kunne forsikre om at han fortsatt var frisk og rask.

– At det går an. Det er helt ufattelig. Jeg kjenner det går rundt oppi hodet her nå, sier trønderen, som nå sier han trenger litt tid til å la sjokkbudskapet få synke inn.

– Dette har jeg gått og håpet på i mange år. Dette må jeg nesten få et skriv på. Jeg vet ikke helt om kona oppe på loftet kommer til å tro på dette, legger han humrende til.

– Dette tror jeg kan bli en lang natt.

Andrepremievinner fra Rogaland

Onsdagens andrepremievinner er en mann fra Rogaland. Mannen hadde ikke sett trekningen på TV og heller ikke fått sjekket kupongen sin. Han ble ganske satt ut da han fikk vite at han hadde vunnet 3 917 930 kroner.

- Oj, det er mye penger. Det er kjempebra, og pengene kommer godt med, sier mannen til Norsk Tipping, som er i 40-årene.

Du kan levere din Lotto-kupong her

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2021 (Norge): 6 060 919

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 6

Antall millionærer i 2021 (Norge): 35

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 310 096 130