(Nettavisen)

Verdenscup stafett - Hochfilzen

Start 13.40: Stafett 4 × 7,5 km, menn

Her finner du all oddsen på skiskyting

Konkurransen ser du på NRK1 og NRK TV

Verdenscupen i skiskyting fortsetter i østerrikske Hochfilzen. Lørdag er det både jaktstart for kvinner og stafett for menn.

Klikk på denne lenken for å levere spill på at Norge vinner lørdagens herrestafett.

De norske herrene fikk en trå start på verdenscupen i Kontiolahti forrige uke da Sturla Holm Lægreid ble beste norske med en sjetteplass på normaldistansen.

Men siden åpningsløpet, har der kun blitt norske seire. Forrige torsdag tok Norge en overlegen seier på stafetten og siden den stafetten, har Johannes Thingnes Bø gjort rent bord med tre strake seire. På fredagens sprint var Thingnes Bø nok en gang helt overlegen og seiersmarginen ned til Emilien Jacquelin på andreplass ble hele 43 sekunder og Thingnes Bø har dermed et fantastisk utgangspunkt foran søndagens jaktstart.

Sist herrene gikk stafett i Hochfilzen i gikk det slik:

1. Norge

2. Sverige +21.2

3. Russland + 47.3

Stafett 4x7.5 km herrer

Norge har et fantastisk sterkt herrelag denne sesongen, så sterkt at Tarjei Bø faktisk er vraket til lørdagens stafett.

"Oppkomlingen" Filip Fjeld Andersen går andreetappen i dag, mens stødige Sturla Holm Lægreid går startetappen. Johannes Thingnes Bø går som vanlig tredjeetappen, mens Vetle Sjåstad Christiansen går sisteetappen. De fire gutta var alle inne blant topp tolv på fredagens sprint.

Frankrike er laget som står nærmest Norge, men det laget er ujevnt og det kun Jacquelin som har vist form hittil. Fillon Maillet har ikke fått opp farten i sporet enda og har også skutt variabelt. Tyskland har et jevnt godt lag, mens Sverige fortsatt mangler fire jevne løpere.

Norsk Tipping har satt 1,35 i odds på at Norge vinner lørdagens stafett i Hochfilzen. Det er nesten sjenerøs odds og kan helt klart forsvares som et singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere spill på at Norge vinner lørdagens herrestafett.