Gå til sidens hovedinnhold

Norsk Eurojackpot-millionær: - Jeg må si jeg er litt spent nå

Det ble en meget hyggelig start på romjulen for Espen (47) fra Oslo.

(Nettavisen)

Det var ingen nordmenn som stakk av med toppremien i Eurojackpot denne uken, men norsk jubel ble det likevel! På første juledag ble nemlig Espen (47) trukket ut som den nasjonale vinneren i Eurojackpot, og kunne dermed glede seg over å være 1 million kroner rikere. I tillegg kunne han juble over et reisegavekort på 100 000 kroner, som ligger klart og venter på å bli brukt når den tid kommer.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Her kan du levere kupongen.

- Jeg må si jeg er litt spent nå


Det var midt i kveldsstellet av yngstemann at telefonen ringte. Da den ferske millionæren plukket opp var det Norsk Tipping i andre enden.

- Jeg må si jeg er litt spent nå, svarte han da Norsk Tipping presenterte seg.

Han var hjemme med samboeren og et av tre barn da Norsk Tipping ringte, og tok i mot vinnerbeskjeden med god fatning.

- Det var ikke verst. Jeg er en voksen og fornuftig mann, men dette var veldig hyggelig. Nå blir det nok en ekstra fin romjulsgave til yngstedatteren.

Datteren, som overhørte hva pappa sa, var svært raskt å si at det var marsvin hun ønsket seg. Vinneren fortalte at han pleier å levere femukerskuponger når han husker det, men at han hittil kun har vunnet mindre beløp. Det endret seg første juledag.

Han kunne fortelle at julen har vært stille og rolig, med mye tid inne og mindre feiring pga korona-situasjonen. Resten av kvelden skulle også holde seg rolig.

- Jeg kommer nok til å betale ned litt gjeld og ellers bruke pengene både litt fornuftig og ufornuftig. Ferien er i hvert fall reddet. Når det blir mulighet kommer vi nok til å leie hus i Spania, slik vi har gjort tidligere. Også får vi se om det blir marsvin. Hun yngste ønsker seg det veldig, ler den ferske millionæren.

Vi gratulerer!

Spill Eurojackpot her

Dette var ukens tall

Hovedtall: 7 - 10 - 19 - 26 - 42

Ekstratall: 1 og 9.

Det var altså ingen som prikket 5+2 rette. Dermed øker neste ukes premiepott. Grunnet forsinkelser i Finland, er det foreløpig ikke avklart hva premiepottene ved neste Eurojackpot-trekning, 1. januar 2021, blir.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Her kan du levere kupongen.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2019: 2 363 577

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 1

Antall millionærer i 2019 (Norge): 76

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 443 904 560 kr