(Nettavisen)

De to nordmennene blir sentrale når ungarske Ferencvaros skal forsøke å ta seg til Champions League-gruppespillet for andre året på rad.

Tokmac Nguen har etablert seg som en stjernespiller i den ungarske storklubben Ferencvaros. Han har allerede to scoringer og to målgivende på de fire første kampene i kvaliken. Kristoffer Zachariassen, som ble solgt fra Rosenborg til Ferencvaros for rundt 20 millioner, har en målgivende pasning på de tre første kampene sine for den ungarske klubben.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten onsdag. Spill her!

Det ungarske storlaget har flere spillere med en fortid i eliteserien. Amerikaneren Henry Wingo er høyreback hos Ferencvaros. Han har 34 kamper for Molde. En annen kjenning fra Eliteserien er Franck Boli. Elfenbenskysten-karen har spilt både i Stabæk og Aalesund.

At Ferencvaros vinner mot Slavia i Champions League-kvaliken gir 3,05 i odds

Den ungarske klubben har også en tidligere Liverpool-spiller og en eks-Manchester City-spiller i troppen. Adam Bogdan fikk to Premier League-kamper i Liverpool-målet i 2015-2016-sesongen. Slovaken Robert Mak er et produkt av Manchester City-akademiet, men han fikk aldri sjansen i Premier League.

Vi tror det ungarske laget vinner hjemme mot Slavia.

Ferencvaros - Slavia Praha 3.05 - 3.15 - 2.25 H (spillestopp onsdag kl. 19.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

At Slavia Praha er såpass store favoritter i bortekampen mot Ferencvaros er kanskje litt overraskende. Ferencvaros spilte seg tross alt inn i Champions League-gruppespillet sist sesong, men i gruppe med Juventus og Barcelona var de sjanseløse på avansement.

Slavia Praha måtte nøye seg med å spille i Europa League etter å ha tapt Champions League-kvaliken mot Midtjylland. Det tsjekkiske laget gjorde seg bemerket i den nest gjeveste klubbturneringen i Europa, hvor de blant annet slo ut Premier League-laget Leicester og Steven Gerrards Glasgow Rangers, men Arsenal ble for sterke i kvartfinalen.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten onsdag. Spill her!

Slavia var overlegen i den tsjekkiske ligaen sist sesong, hvor de ikke tapte en eneste kamp og vant tolv poeng foran byrival Sparta Praha. De har også startet sterkt denne sesongen, og har vunnet de to første ligakampene - begge på bortebane. Dermed er det tsjekkiske hovedstadslaget ubeseiret i 43 seriekamper på rad.

Sterke i CL-kvaliken

Ferencvaros på sin side fikk ingen drømmestart på sesongen i Ungarn. De tapte overraskende 1-2 mot Kisvarda hjemme på mektige Groupama Aréna, men de har vært solide i Champions League-kvaliken så langt.

Ungarerne slo Prishtina fra Kosovo og Lithauens Zalgiris henholdsvis 6-1 og 5-1 sammenlagt i de to første rundene, men Slavia er et lag av en helt annen klasse. Gjestene fra Tsjekkia er ubeseiret i de siste 22 bortekampene. De har faktisk ikke tapt på bortebane siden desember 2020. De slo både Leicester og Rangers på bortebane i Europa League, og de spilte 0-0 mot Arsenal. Det er prestasjoner det er verdt å merke seg.

Slavia har også holdt nullen i syv av de siste ni bortematchene, hvor de har vunnet syv og spilt uavgjort i to.

Spill MillionFlax her!

Greit nok at Slavia var imponerende i Europa League sist sesong, og flere av spillerne deres har vist at de holder et høyt internasjonalt nivå i EM. Både Tomas Holes og Petr Sevcik er spillere som kan dominere midtbanen, men vi tror Ferencvaros er i stand til å tukte dem på hjemmebane. At de tapte den første seriekampen i den hjemlige ligaen skal man ikke legge for mye vekt på. De har antakeligvis hatt fokus på kampen mot Slavia.

Dette er to lag som som skal være noenlunde jevngode. Denne kampen kan bikke begge veier, men vi mener 3,05 i odds på hjemmeseier er mest fristende her.

PS! Oddsen på Ferencvaros har sunket fra 3,30 til 3,05 siden tirsdag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset