(Nettavisen)

Denne gangen var det en mann fra Viken som stakk av med hele 2. premiepotten. Siden regelendringene trådte i kraft 3. juni, er det nå hittil blitt tre 2. premievinnere i Vikinglotto.

Onsdagens viking-rekke

Dette var kveldens tall, i stigende rekkefølge:

7 - 32 - 33 - 36 - 37 - 39, vikingtall 2.

Full oppgradering

- Å fy f ... Unnskyld språket, men er det sant? utbryter vinneren når Norsk Tipping ringer for å gi beskjed. Han ble ganske paff, men det var helt klart latter i stemmen idet han satte mobilen på høyttaler og premiesummen ble gjentatt også for samboer.

- Ærre vikingen da, eller? Lurer den noe overrumplede vinneren på. - Åh, fy fader.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00!

På spørsmål om hva premien skal gå til, var det ingen tvil hos vår mann i Viken. Han hadde nemlig sittet og sett på campingvogner tidligere samme dag, og kanskje aller helst de av favoritt-slaget, KABE.

- Nå blir det campingvogn, uten tvil - eller, nå kan det jo faktisk bli camping-BIL! Og ny personbil, legger ny-millionæren fornøyd til mens samboeren jubler i bakgrunnen. Her var det med andre ord klart for både full feiring og full feriering, for eksempel til Sverige.

Kupongen hadde mannen kjøpt på mobil.

Ny Vikinglotto neste uke

Siden ingen tok 1. premien 30. juni, blir den stående i sin helhet til neste trekning - ca. 250 millioner kroner. Det overskytende beløpet går raka vegen over i 2. premien, som da også forblir på makstaket på 25 millioner kroner.

Vikinglotto har spillefrist onsdag kl. 18:00

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020 (Norge): 6 614 214

Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 4

Antall millionærer i 2020 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 167 031 635