(Nettavisen)

I Vikinglotto-trekningen den 18. november var det 200 millioner kroner i førstepremiepotten, men det ble ingen Jackpot. Potten øker dermed til ca. 221 millioner kroner.

Vinner fra Porsgrunn

En heldig nordmann fra Porsgrunn prikket derimot 6 riktige, og vant andrepremiepotten bestående av 2 589 235 kroner.

Han var den eneste Vikinglotto-spilleren med 6 + 0 rette. Ingen spillere hadde 6 + 1 rette.

Norsk Tipping fikk ikke tak i den nybakte millionæren onsdag kveld, men spillselskapet på Hamar fortsatte å prøve torsdag.

Fredag er det ca 648 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Mobilen lå igjen på kontoret

Det var en glad Porsgrunnsmann som svarte på Telefonen fra Hamar torsdag formiddag. Det var nemlig en god grunn til at de ikke kom i kontakt med vinneren onsdag kveld.

- Det ble en lang jobbdag i går, så jeg glemte rett og slett mobilen på kontoret. Jeg fikk meg derfor en stor overraskelse da jeg kom på jobb i dag tidlig og så flere ubesvarte anrop fra Norsk Tipping. Jeg gikk rett inn på Norsk Tipping-appen, og følelsen jeg fikk da klarer jeg ikke beskrive, sier han.

På appen lyste mannens premiesum på over 2,5 millioner kroner opp, og han var raskt ute med å ta skjermbilde og sende til sine nærmeste.

- Jeg pleier ikke å skjelve, men akkurat da ristet jeg nærmest ukontrollert. Det føles fantastisk, og noe man bare drømmer om å oppleve.

Feiring med de nærmeste

Selv om en feiring i disse dager er begrenset var det liten tvil om at mannen skulle markere premiesummen og ny millionærtittel med nærmeste familie.

- Det tar nok litt tid før dette går opp for meg, men jeg er veldig glad og gleder meg til en liten feiring i kveld, sier han.

- En veldig fin førjulspresang, sier han avslutningsvis.

Vinnerkupongen ble kjøpt på mobil.

Tallrekka

Dette er tallene som ble trukket i stigende rekkefølge:

Vinnerrekken: 9 - 15 - 21 - 32 - 36 - 37

Vikingtallet: 2.

Her finner du trekningsresultatene for Vikinglotto

Spillefrist Vikinglotto er onsdag kl. 18.00

Vinnersjanse i Vikinglotto:

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 8 mulige. Det gir totalt ca. 98 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:98 millioner per rekke.

For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:14 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (Norge): 6 340 814

Antall førstepremieutbetalinger i 2019 (Norge): 6

Antall millionærer i 2019 (Norge): 34

Høyeste premieutbetaling i 2019 (Norge): 221 351 890