(Nettavisen)

Polen - Argentina

Odds: Lionel Messi scorer - 2,00 i odds

Kampstart onsdag 30. november kl 20.00

Spillestopp kl 19.59

Stadium 974, Doha

Kampen vises på TV2 Direkte

Vi tror at Lionel Messi scorer. Det spiller du på her til 2,00 i odds

Jules Rimet var president i det franske fotballforbundet fra 1919 til 1942, og var FIFA's tredje president fra 1921 til 1954.

På hans initiativ ble det første VM i fotball arrangert i Uruguay i 1930, og det var arrangørlandet som ubeskjedent nok stakk av med tittelen

Nå er det klart for den 22. utgaven, og det skal bli spennende å se hvem som kan juble høyest til slutt.

Det er ca. 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist tirsdag kl 18:00

Frankrike er regjerende mester etter at de slo Kroatia 4-2 i finalen i 2018, mens det er Brasil som har blitt verdensmester flest ganger med sine fem titler.

FIFA-ranking i dagens kamp

Polen - 26

Argentina - 3

Tolv Messi-mål i 2022

Selv om enkelte antyder at Lionel Messi er på hell, er han fortsatt Argentinas viktigste spiller.

Ikke overraskende har 35-åringen vært involvert i alle tre målene til Argentina i VM. Han har scoret to og har en målgivende pasning.

Paris Saint-Germain-stjernen scoret på straffespark mot Saudi-Arabia, og han scoret også det første målet til Argentina mot Mexico. Nå har han scoret i seks kamper på rad for Argentina i alle turneringer.

Det betyr også at han har tangert sin lengste scoringsrekke på landslaget. Han scoret også i seks kamper på rad i perioden fra november 2011 til september 2012.

Før onsdagens kamp mot Polen har Messi like mange VM-mål som den argentinske legenden Diego Armando Maradona. Begge har åtte VM-scoringer.

Det er kun Gabriel Batistuta som har scoret flere mål i VM for Argentina enn Messi nå. Han har ti mål.

Det er ikke den dristigste spådommen, men i den formen Lionel Messi viser for tiden er han et svært interessant spill som målscorer.

Messi hadde scoret åtte mål på ti kamper for Paris St. Germain, og han har vist seg like god hos landslaget. 35-åringen har scoret 13 mål for Argentina i dette kalenderåret. Siden han også tar straffesparkene hos Argentina sjansen for et Messi-mål være enda større.

Vi tror at Lionel Messi scorer. Det spiller du på her til 2,00 i odds