(Nettavisen)

Siden overgangen til Lazio sommeren 2016, har Ciro Immobile, ifølge statistikknettstedet Transfermakt, scoret 88 mål på Olympiastadion i Roma i Serie A, Coppa Italia, Europa League, Champions League og den italienske Supercupen.

Fredag er det ca. 233 millioner i Eurojackpot-potten.

Men ingen av de 13 landslagsmålene til Immobile har kommet hjemme i den italienske hovedstaden. Det tror vi han gjør noe med i fredagens kamp mot Tyrkia.

Tyrkia - Italia - Ciro Immobile scorer mål - 2,05 (spillestopp fredag kl. 20.59)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Italia har ikke et høyprofilert spisspar som Portugals Cristiano Ronaldo og Joao Felix, Frankrikes Kylian Mbappe og Karim Benzema eller Englands Harry Kane og Marcus Rashford.Men de har Ciro Immobile.

31-åringen, som er den femte eldste spilleren i den italienske troppen, har scoret 56 Serie A-mål de siste to sesongene for Lazio. Han ble toppscorer i Italia i 2019-2020-sesongen, og han spiller på hjemmebane i EM-åpningen.

Her kan du skrape Flax på nett

Skaff deg oversikten over oddsen på alle helgens EM-kamper her

Ikke bare spilles kampen i Italia, men den spilles på Stadio Olympico, hvor Immobile spiller hjemmekampene for Lazio. Det er en fordel. På denne banen har han scoret 66 Serie A-mål de siste fem sesongene.

Tre mål på fire kamper

Immobile har ennå ikke opplevd samme suksess på landslaget, hvor han kun har scoret 13 mål på 46 landskamper, men han forventes å få en avgjørende rolle for Italia i EM 2020.

Immobile har scoret tre mål på de fire siste landskampene. Han scoret blant annet det første målet da de nylig slo Tsjekkia, og vi tror han kan gi det tyrkiske forsvaret problemer fredag. Særlig siden han i dette mesterskapet får med seg spillere som kan gjøre ham god.

Fredag er det ca. 233 millioner i Eurojackpot-potten.

Frederico Chiesa var blant spillerne som skapte flest sjanser i den italienske toppserien (18). Det blir interessant å se hvordan han fungerer sammen med Ciro Immobile. De kan bli et radarpar i EM.

Oddsen på at Immobile scorer mot Tyrkia er 2,05. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset