(Nettavisen)

Det betyr at hver spiller vil kunne tjene drøyt 150 000 kroner på et opprykk. Det er mye penger for en non-League-spiller som ifølge den britiske avisen Dailymail tjener rundt 600-700 pund i uken.

Ikke nok med det. Hollywood-skuespillerne har også blitt enige om et kontant insentiv for kampresultater.

Spillerne vil få 200 pund for hver seier og 50 pund for hver uavgjort, men bare så lenge Wrexham er i playoffsjiktet. Pengene har tydeligvis fungert som motivasjon. Da avtalen ble inngått lå Wrexham på syvendeplass. Nå har waliserne klatret opp på fjerdeplass.

Wrexham har tre seire og én uavgjort på de fire kampene som er spilt etter at avtalen ble kjent.

- Vi er takknemlig for insentivet som ble gitt til oss fra Rob og Ryan, sa kaptein Shaun Pearson, ifølge BBC.

- Vi tror at vi som gruppe har en mulighet til å ta en playoffplass og forhåpentligvis oppnå det alle involverte i klubben ønsker - en retur til Football League.

Deadpool- og Pizzagjengen-stjernen Reynolds og McElhenney, som er best kjent for rollen sin i «It's Always Sunny in Philadelphia», fullførte overtakelsen av den walisiske klubben i februar. De pøste samtidig inn to millioner pund i klubben.

Det første de nye eierne gjorde, ifølge BBC , var å tilby spillerne og støtteapparatet kompensasjon for det økonomiske tapet de hadde hatt i den perioden ligaen måtte ta pause grunn av koronapandemien.

Wrexham - Eastleigh FC 2,15 - 3,00 - 2,90 H (spillestopp tirsdag kl. 19.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Klubben tilbragte 87 år i Football League før den rykket ned til National League, nivå fem i England, etter 2007-2008-sesongen.

Etter 13 sesonger i den engelske fotball-bakgården har de nye amerikanske eierne store planer for den tradisjonsrike klubben opp. De vil gjøre klubben verdenskjent, men først må de rykke opp til League Two.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Ubeseiret i seks hjemmekamper

Wrexham ligger før tirsdagens kamp mot Eastleigh på fjerdeplass i National League. De har kun syv poeng opp til serieleder Sutton United som okkuperer den direkte opprykksplassen.

Waliserne har samtidig skaffet seg syv poengs forsprang på tirsdagens motstander som ligger på åttendeplass, som er første plassen utenfor playoffen.

Wrexham er i kjempeform. De har kun tapt én av de siste tolv kampene, og waliserne har vært solide hjemme på The Racecourse Ground hvor de er ubeseiret i de seks siste kampene.

Her finner du hele oddsprogrammet.

De har også en god statistikk mot Eastleigh. Wrexham er uten tap i de elleve siste kampene mot gjestene, men syv av dem har endt uavgjort.

Skiftet spillesystem

Eastleigh opplevde en opptur etter nyttår, men de tre siste ukene har vært tunge. Laget har kun tatt to av de siste tolv mulige poengene, og den skrale poengfangsten har gjort at Eastleigh har falt ut av playoffkampen. Men i lørdagens 0-0-kamp mot Hartlepool viste laget lovende tendenser. Eastleigh styrte kampen, men maktet ikke å avgjøre den. I den kampen gikk de bort fra 4-4-2-systemet som de vanligvis spiller, og spilte med tre i backlinjen. Det kan hende de kommer til å spille på samme måte i Nord-Wales.

Wrexham-spillerne har ikke bare opprykk som motivasjon. Hver seier gir også spillerne mer på kontoen. Eastleigh er ute av form, og vi tror Wrexham fortsetter klatringen på tabellen tirsdag. 2,15 i odds på hjemmeseier er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset