(Nettavisen)

En ting som har karaterisert Jose Mourinhos lag gjennom årene, er måten de kontrollerer spillet og sikrer ledelsen når de vinner.

Det har ikke vært tilfelle etter at han har kommet til Tottenham Hotspur.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Ifølge OPTA, ville Tottenham har ligget på andreplass på Premier League-tabellen om kampene kun hadde vart i 45 minutter.

Tottenham ledet 2-1 til pause mot Newcastle forrige helg, men rotet vekk ledelsen i andre omgang og spilte 2-2.

Pause-tabell i Premier League

Manchester City (64 poeng)

Tottenham (54 poeng)

West Ham (50 poeng)

Chelsea (49 poeng)

Everton (46 poeng)

Southampton (44 poeng)

Aston Villa (42 poeng)

Leicester (41 poeng)

Brighton (41 poeng)

Liverpool (40 poeng)

Crystal Palace (40 poeng)

Manchester United (38 poeng)

Fulham (35 poeng)

Arsenal (32 poeng)

Wolverhampton (30 poeng)

Burnley29 poeng)

Leeds (28 poeng)

West Brom (26 poeng)

Newcastle (24 poeng)

Sheffield United (19 poeng)

Tallene er basert på resultatene etter 1. omgang i kampene i Premier League.

Det var sjette gangen i 2020-2021-sesongen at Jose Mourinhos menn mistet en ledelse i løpet av de siste 45 minuttene.

Mourinho, som kun har tatt 1,68 poeng per ligakamp med Tottenham, opplever sin verste sesong som manager i Premier League.

Her finner du hele oddsprogrammet.

På spørsmål om hvorfor dette Tottenham ikke sikrer seg ledelser som hans tidligere klubber har gjort, svarte Mourinho:

- Samme trener, forskjellige spillere.

OPTA bekrefter at Spurs allerede har rotet vekk flere poeng i ligaen etter å ha ledet (15) enn Mourinhos Chelsea gjorde i løpet av 120-kamper i Premier League mellom juni 2004 til september 2007 (14). Noen av poengene som Spurs mistet denne sesongen har vært uforklarlige. De rotet vekk en 3-0-ledelsen mot West Ham hjemme, i tillegg har de spilt uavgjort mot Wolverhampton, Newcastle United (to ganger), Fulham og Crystal Palace.

Selv om de banket Manchester United på Old Trafford tidligere denne sesongen, tror vi de får problemer mot Ole Gunnar Solskjærs menn hjemme i London.

Tottenham - Manchester Utd (Pause/fulltid dobbel) - U/B 5,90 (spillestopp søndag kl. 17.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

United hadde rykte på seg for å være et lag som kjempet til siste slutt da den legendariske manageren Sir Alex Ferguson ledet laget, og det har vært tilfelle igjen for De røde djevlene denne sesongen.

Ole Gunnar Solskjær spilte ofte en viktig rolle da han ble byttet inn under Ferguson, og han har tydeligvis klart å etablere den samme «det er ikke over før det er over»-mentaliteten i United.

Onsdag er det ca 167 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

United har scoret elleve mål etter det 80. minutt i Premier League i 2020-2021-sesongen, og det er dårlige nyheter for Spurs.

Tottenham har vært gode i første omgangene i Premier League denne sesongen, men kollapset i de siste 45 minuttene. Laget fra Nord-London har rotet vekk elleve poeng etter å ha sluppet inn mål i løpet av de siste ti minuttene av kampene.

Uavgjort-spesialister til pause

Den tidligere Manchester United-manageren Jose Mourinho vil være desperat etter å unngå tap mot sin tidligere arbeidsgiver, og det gjør at vi tror det kan bli en intens første omgang i London.

Ingen lag i Premier League spiller mer uavgjort til pause enn Ole Gunnar Solskjærs menn. Det har stått uavgjort etter de første 45 minuttene i 17 av 30 Manchester United-kamper denne sesongen, men Ole Gunnar Solskjærs menn har vunnet åtte av dem.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Spurs har tapt fem kamper på rad i ligaen mot de andre etablerte topp seks-lagene, og vi tror de taper mot Manchester United også, men det blir ikke uten en fight. Oddsen på at det står uavgjort til pause, men at Solskjærs mannskap vinner etter 90 minutter er fristende 5,90. Det er gode argumenter for å prøve det.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset