(Nettavisen)

Youssef En-Nesyri trakk seg fra en overgang til Brighton i 2019, og i januar avviste han Premier League-klubben West Ham.

Sistnevnte har ikke gitt opp å få 24-åringen til London, men nå har også Manchester United og Liverpool meldt sin interesse for marokkaneren, ifølge den britiske avisen the Sun.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

Men Sevilla ABC skriver at Youssef En-Nesyri ikke har planer om å forlate Sevilla i sommer.

De tre engelske klubbene har, ifølge det spanske nettstedet, kontaktet agenten hans, Anass Ouzifi, og alle tre har foreløpig blitt avvist.

En-Nesyri har vært i Sevilla i 16 måneder, og i Andalucia-klubben har han blitt et rovdyr foran mål. På 77 kamper i i Sevilla, har En-Nesyri scoret 30 mål. Statistikken viser at han har spilt 4032 minutter totalt. Det gjør at han i snitt har scoret ett mål hvert 134. minutt.

En-Nesyri ble hentet til Sevilla for 20 millioner euro i januar 2020. Nå har han tredoblet verdien sin. Ifølge CIES (International Center for Sports Studies) er prislappen på marokkaneren mellom 50 og 70 millioner.

At Marokko vinner mot Ghana gir 1,77 i odds

Sevilla-angriperen med 35 landskamper for Marokko har gitt klar beskjed om at han vil fortsette karrieren på Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium.

Vi tror Youssef En-Nesyri tirsdag viser hvorfor Premier League-klubbene ligger langflate etter ham når Marokko møter Ghana til privatlandskamp.

Marokko - Ghana 1.77 - 3.15 - 4.20 H (spillestopp tirsdag kl. 21.00)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Privatlandskamp. Disse to nasjonene har ikke møttes siden Afrikamesterskapet i 2008. Den gangen vant Ghana 2-0 mot Marokko i kvartfinalen.

Marokko ledes av den tidligere jugoslaviske landslagsspilleren Vahid Halilhodzic. Den tidligere Elfenbenskysten- og Algerie-landslagssjefen tok over laget fra Nord-Afrika i 2019, og resultatene har ikke latt vente på seg.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

Sterke resultater med ny trener

Marokko har vunnet over 50 prosent av kampene etter at bosnieren tok over. The Atlas Lions har faktisk kun ett tap på de tolv kampene Halilhodzic hatt styringen.

Laget vant kvalifiseringsgruppen sin til Afrikamesterskapet som avvikles i Kamerun i januar. Nå skal marokkanerne teste formen i to privatlandskamper mot Ghana og Burkina Faso, før VM-kvalifiseringen starter i begynnelsen av september.

Marokko har ikke klart å slå Ghana de tre gangene de har møtt dem etter år 2000, men de har en sterkere tropp denne gangen enn sist lagene spilte mot hverandre. Flere av de marokkanske spillerne holder til i store klubber i Europa.

Også Ghana vant sin gruppe til Afrikamesterskapet. De gikk videre sammen med Sudan.

Ghana har ikke en like erfaren landslagssjef som Marokko. De ledes av den tidligere landslagsspilleren Charles Akonnor. Han har hatt flere jobber i den ghanesiske Premier League, og hadde rollen som assistenttrener på landslaget fra han tok over som landslagssjef i starten av 2020.

Onsdag er det ca 86 millioner kroner i andrepremiepotten i Vikinglotto

På grunn av koronapandemien måtte Akonnor vente til oktober før han ledet Ghana i sin første kamp. Det endte med 0-3-tap mot Mali.

Tre seire på fem kamper siden den gang, har vist at laget hans er i fremgang, men flere hevder at Ghana har større potensial enn de har vist så langt. Akonnor vil bli dømt ut fra hvordan de gjør det i VM-kvalifiseringen og neste års Afrikamesterskap.

Chelsea-stjerne på topp

Marokko håper å ha Chelsea-stjernen Hakim Ziyech på banen fra start i tirsdagens kamp. Ziyech, Ayoub El Kaabi og Sevilla-spissen Youssef En-Nesyri må ta ansvar offensivt. Det er ingen andre av spillerne i troppen som har scoret ti mål eller mer.

Ghana på sin side bygger laget rundt brødrene Jordan Ayew og Andre Ayew. Brødrene har scoret henholdsvis 18 og 19 mål.

Her kan du skrape Flax på nett

De erfarne forsvarsspillerne John Boye og Harrison Afful er ikke med i troppen til kampen mot Marokko. Det blir interessant å se hvordan Ghama klarer seg defensivt uten dem.

Både Marokko og Ghana har massevis av talentfulle spillere som holder til i de største ligaene i verden, men vi mener at Marokko har det sterkeste laget i øyeblikket. De har også større bredde i troppen sin akkurat nå. The Atlas Lions viser glimrende form, og vi tror de vinner denne matchen mot Ghana. 1,77 i odds på hjemmeseier er greit nok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset