(Nettavisen)

Lecce har sluppet 60 mål på 27 kamper i Serie A. Ingen andre lag i den italienske toppdivisjonen har flere bakengsmål enn dem så langt denne sesongen.

Cristiano Ronaldo scorer minst 2 mål - 2,75 (spillestopp fredag klokken 21.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Juventus er ubeseiret i de siste 34 hjemmekampene i Serie A, men de klarte bare 1-1 mot Lecce da lagene møttes i Torino tilbake i mai 2012. På åtte år har det vært store utskiftninger i begge lagene. Kun Leonardo Bonucci fra startelleveren til Juve for åtte år siden spilte kampen mot Bologna mandag. Gianluigi Buffon, som sto i mål mot Lecce for åtte år siden, satt på benken.

Ligaens svakeste forsvar

Juve topper Serie A fire poeng foran Lazio før fredagens kamp, mens Lecce ligger under nedrykksstreken og er på vei ned i Serie B. Gjestene fra Sør-Italia fikk bank av AC Milan mandag. De tapte 1-4. Dermed har Lecce sluppet inn 15 mål på de tre siste Serie A-kampene. Laget fra Puglia-regionen er det dårligste defensive laget i den italienske toppdivisjonen akkurat nå. De har totalt 60 baklengsmål. Det er ni mål mer enn det nest verste laget.

Nå skal det vaklende Lecce-forsvaret få kjørt seg mot Cristiano Ronaldo.

Ronaldo scoret på straffespark mot Bologna. Dermed er han oppe i 22 Serie A-mål på 23 kamper. Det er ett mer enn han scoret hele sist sesong i den hjemlige ligaen, men tre av de fem siste målene er kommet fra straffemerket. Det er bare Lazio-spissen Ciro Immobile som har scoret mer enn Ronaldo denne sesongen. Han har 27 mål.

Fredag er det ca 470 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å levere din kupong!

Det faktum at Ronaldo tar straffesparkene er en av grunnene til at vi tror portugiseren kan klare å score to mål eller mer mot et gavmildt Lecce-forsvar. Det er ikke umulig at de må ty til ulovlige midler for å stoppe Juve-spillerne, og da kan det fort bi straffespark.

Ronaldo har scoret to ganger eller mer i fire kamper denne sesongen, og vi tror han klarer det igjen mot ligaens svakeste forsvar. At portugiseren scorer to mål eller mer gir 2,75 i odds. Det er ok. Spillestopp er klokken 21.40.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset