(Nettavisen)

Ronaldo tok tre EM-rekorder da Portugal slo Ungarn i åpningskampen i EM. Han scoret to av målene da portugiserne vant 3-0. Dermed er han den mestscorende spilleren i EM-historien med elleve mål. Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!Ikke nok med det. Han er også den eneste spilleren som har vunnet tolv EM-kamper, og han nå eneste spilleren som har vært på banen i fem EM-sluttspill. Men 36-åringen fra Madeira mangler én rekord. Den tilhører iranske Ali Daei. At Ronaldo scorer mot Tyskland gir 2,60 i oddsDaei, som representerte Iran i VM i 1998 og 2006, stoppet på 109 mål for det iranske landslagstrøyen.Det er anerkjent som verdensrekorden for antall landslagsmål på herresiden.Ronaldo står før lørdagens kamp med 106 mål for det portugisiske landslaget, men vi tror landslagsmål nummer 107 kommer mot Tyskland.

Portugal - Tyskland - Cristiano Ronaldo scorer mål - 2,60 (spillestopp lørdag kl. 17.59. Kampen vises på NRK1)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipsetEM, gruppe F. Spilles i München. Cristiano Ronaldo må gjøre noe han ikke har gjort før mot Tyskland, om han skal fortsette jakten på verdensrekorden til Ali Daei. Juventus-stjernen scoret to ganger da Portugal slo Ungarn 3-0 i åpningskampen, og han ble samtidig den mestscorende spilleren i EM-historien. Han har scoret elleve mål på 22 kamper i EM-sluttspillet. Nummer to på listen er den franske spisslegenden Michel Platini. Ronaldo trenger ett mål for å tangere tyske Miroslav Klose (19) som den europeiske spilleren med flest mål i EM og VM til sammen, men han har enda en rekord i sikte. 36-åringen er bare tre mål bak Irans Ali Daeis verdensrekord i antall landslagsmål. Han scoret 109 mål. Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Uten scoring mot Tyskland

Men historien er ikke på Ronaldos side i kampene mot Tyskland, som tapte åpningskampen 0-1 mot Frankrike. Han har spilt fire ganger mot dem - 360 minutter totalt - og har hatt 23 skudd i de fire kampene, men Ronaldo har aldri scoret mot Joachim Löws menn.Det er bare Frankrike han har spilt flere kamper mot uten å score. Han har spilt seks kamper mot dem uten å få ballen i mål. Her kan du skrape Flax på nettLørdagens kamp er det femte møtet mellom Portugal og Tyskland i EM-sluttspillet. Kun Italia og Spania har spilt mot hverandre flere ganger i turneringen. De står med seks kamper. I de fem kampene mellom Portugal og Tyskland har det vært scoret 17 mål. Det gir et snitt på 3,4 mål per kamp. I fire av de fem kampene har det vært scoret tre mål eller mer. Vi tviler på at det blir scoret like mange mål i lørdagens kamp, men vi tror det blir mål, og vi tror det blir mål til Portugal. Portugiserne har flere potensielle målscorere, men vi tror målmaskinen fra Madeira endelig får en scoring mot Tyskland. Han er i kjempeform. 36-åringen har scoret utrolige 43 mål for klubb- og landslag denne sesongen. Siden Ronaldo er mannen som tar straffesparkene hos Portugal, går vi for Ronaldo-scoring mot Tyskland. Oddsen er finfine 2,60. Lever dette tipset her!