(Nettavisen)

Det endte med uavgjort 1-1 når Rosenborg dro til Hamar tidligere denne sesongen. Nå er det HamKam som tar turen oppover til Trøndelag, og det kan bli tøffere enn de ønsker.

Rosenborg - HamKam
Rosenborg vinner med to mål eller mer @ 2.15
Spillestopp: Lørdag 6. august kl. 19.59

Trykk her for å levere dette spillet

Kampen ser du på Eurosport Norge, Discovery+, Eurospor Player og TV2Play

Rosenborg har gjort det skarpt på Lerkendal
Etter 3-2 over Odd på Skagerak Arena sist har Rosenborg nå seks seriekamper uten tap med 4-2-0. Dermed har de sneket seg helt opp til en fjerdeplass på tabellen med 28 poeng. De er fortsatt tre poeng bak Bodø/Glimt på tredjeplass, men hvis formen fortsetter sånn kan det faktisk bli riktig spennende i Trøndelag utover høsten. Her hjemme på Lerkendal har de spilt meget bra, hvor 5-2-0 på sju kamper er blant de klart beste i Eliteserien. Noen endringer har det også blitt etter overgangsvinduet åpnet, hvor Rosenborg har hentet inn to spennende spillere i form av Tengstedt og Ingason.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Spill her!

HamKam er ute av kurs
HamKam har en noe motsatt kurve nå, hvor formpilen for alvor peker feil vei. Ingen seire og 0-3-2 på de fem siste gjør at HamKam nærmer seg kvalikplassen med stormskritt, og nå har de kun to poeng ned til Haugesund fra sin 12.plass og 18 poeng. De kommer senest fra et meget skuffende hjemmetap 0-1 for Kristiansund, og som om ikke det var nok har de nylig solgt sin stjerne Kristian Eriksen til serieleder Molde, Nå fikk de meget godt betalt for det, så det var nok helt rett avgjørelse, men det svekker laget sportslig på kort sikt. Her borte står de med åtte poeng på sju kamper, og selv om denne kampen har en noe spennende vinkel med tanke på sagaen mellom HamKam og Rosenborg i starten av sesongen blir det nok tøft for HamKam å ta med seg særlig mye fra denne.

Har du lyst til å spille Fantasy og vinne penger? Klikk her!

Rosenborg er kruttsterke hjemme, og de taper nok ikke her heller. Eneste som gjør oss noe usikre et at HamKam garantert ønsker å ødelegge for Kjetil Rekdal, men det tror vi går begge veier og uten Eriksen vil HamKam komme svekket til Trondheim. Vi spiller at Rosenborg vinner med minimum to mål til 2.15 i odds.

Rosenborg - HamKam
Rosenborg vinner med to mål eller mer @ 2.15
Spillestopp: Lørdag 6. august kl. 19.59

Trykk her for å levere dette spillet