(Nettavisen)

Brann har vunnet syv av de siste ni hjemmekampene mot Sogndal. Den eneste Sogndal-seieren på Brann stadion i denne perioden kom da begge lagene spilte i førstedivisjon i 2015. Den gange tapte bergenserne 0-4. Se Brann - Sogndal på Strim - du får 7 dager gratis her Brann klarte heller ikke å score på Fosshaugane da de sist spilte i førstedivisjon. Kampen endte 0-0. Og vi bare minner om at både Sogndal og Brann rykket opp til Eliteserien etter 2015-sesongen, men det var sogningene som vant divisjonen. Sogndal avsluttet sesongen hele ni poeng foran rødtrøyene.

Brann - Sogndal

Odds: Uavgjort - 4,10 i odds

Kampstart tirsdag 19. april kl. 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Brann stadion

Slik ser du kampen:

Den vises på Max Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Brann og Sogndal spiller uavgjort. Det spiller du på her til 4,10 i odds

Lørdag møtes Brann og Sogndal til toppoppgjør på Brann stadion. Det skjer en måned etter at Brann vant 3–0 da lagene sist møttes til treningskamp. Etter den kampen var det ikke mange som hadde tro på at laget fra saftbygden i Sogn skulle henge med i toppen, men det har de klart. Iallfall i starten. Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Legg din kupong her! Sogningene har i likhet med Brann tatt syv av ni mulige poeng på de tre første kampene etter at alvoret startet. Den som vinner vestlandsderbyet på Stadion vil ta over tabelltoppen i 1. divisjon.

Tore André Flo har tatt over som trener for Sogndal, og det blir spennende å se hvoran han gjør det i Obos-ligaen. Etter opphold i engelsk, skotsk og italiensk fotball, er kanskje ikke halvannet år i Brann det Tore Andre Flo husker best fra karrieren. I Bergen husker man ham godt, og først og fremst fordi han var en god fotballspiller. Og litt fordi han sto bak en meget omstridt overgang til Chelsea.

Vanskelig å bryte ned

Nå skal Flo vise at han også holder et høyt nivå som trener, og han har fått en drømmestart. Sogndal slo Raufoss 2-0 i serieåpningen, og Tore André Flos menn fulgte opp med å spille 0-0 mot en av de største opprykksfavorittene, Stabæk. I den siste kampen vant de 2-1 hjemme mot Bryne. Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Legg din kupong her! Sogndal har vist seg å være et vanskelig lag å bryte ned. De har kun sluppet inn ett mål på de tre første kampene. Brann har til sammenligning tre baklengs på de tre første serierundene. Vi mener denne kampen ligger an til å bli jevnere enn oddsen indikerer. 1.50 på hjemmeseier blir altfor lavt for min smak. Da synes vi det er mer interessant å gå for uavgjort til over fire ganger innsatsen.

Vi tror Brann og Sogndal spiller uavgjort. Det spiller du på her til 4,10 i odds