(Nettavisen)

Salah vil ha ekstra motivasjon til å score mot sin tidligere klubb, etter å ha tilbrakt to og et halvt mislykkede år i Chelsea.

Lotto har spillefrist lørdager kl. 18.00. Klikk her for å spille.

Egypteren ble hentet til Stamford Bridge i 2014, men var ikke annet enn en anonym spiller som til slutt forsvant fra London. Han tilbragte de to siste sesongene på utlån i Serie A.

Salah fikk bare med seg 13 ligakamper under José Mourinho før overgangen til Roma ble gjort permanent. Men etter at han kom tilbake til England har han vært en av Premier Leagues største profiler.

Vi tror han lager problemer for sin tidligere klubb lørdag.

Liverpool - Chelsea - Mohamed Salah scorer mål - 2,45 (spillestopp lørdag kl. 18.29)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Mohamed Salah er Liverpools fremste angrepsvåpen, og den manges øyne er rettet når Liverpool møter gamleklubben hans Chelsea på Anfield lørdag. Liverpool-maskineriet fusket et stykke ut i forrige sesong, men den egyptiske landslagsspilleren Salah lot seg ikke påvirke av den kollektive formsvikten. Han duret på videre, og scoret 22 mål i Premier League.

Lotto har spillefrist lørdager kl. 18.00. Klikk her for å spille.

Den 29 år gamle scoringsmaskinen har allerede scoret denne sesongen. Han scoret mot Norwich i sesongåpningen. Dermed har han scoret i seks av Liverpools siste elleve ligakamper.

Salah har kun scoret to ganger mot Chelsea for Liverpool i Premier League. Begge scoringene har kommet på Anfield, og vi tror han kan plassere ballen i mål mot sin tidligere arbeidsgiver på lørdag.

Med den formen han viser, vil det ikke være noen overraskelse om han kommer på scoringslisten i lørdagens storkamp på Merseyside. Oddsen på Salah-scoring mot Chelsea er 2,45. Det er såpass greit at vi mener det er verdt å prøve.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset