Gå til sidens hovedinnhold

Se direkte fra kl. 15.00: Vålerenga går på en smell i toppkampen

Elise Thorsnes er tilbake hos Avaldsnes. Det vilVålerenga få merke i lørdagens toppkamp.

(Nettavisen)

Det er full serierunde i Toppserien denne lørdagen. På Karmøy spilles det en høyinteressant toppkamp mellom serietoer Avaldsnes og serieleder Vålerenga. Se alle Toppserie-kampene på Direktesportno.

Avaldsnes - Vålerenga 2,70 - 3,30 - 2,25 H (spillestopp kl 14.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Toppserien. Toppkamp. Avaldsnes har virkelig funnet formen. De har vunnet fem av de seks siste kampene, og har klatret opp til andreplass på tabellen.

Laget fra Karmøy har ikke tapt siden 1-3-nederlaget mot Sandviken 2. august. De står med tre strake seire før toppoppgjøret mot Vålerenga. I denne perioden har de blant annet vunnet 1-0 mot LSK Kvinner og 2-1 borte mot Klepp. I tillegg spilte de 1-1 mot Rosenborg, som er eneste lag ubeseiret i Toppserien.

Se toppkampen mellom Avaldsnes og Vålerenga direkte fra lørdag klokken 1500

Marie Dølvik Markussen kan være tilbake hos Avadsnes denne helgen. Catherine Joan Bott er også klar igjen etter sin operasjon, og var tilbake på benken sist.

Thorsnes scorer på bestiling

Elise Thorsnes er en viktig brikke hos Avaldsnes. Kanskje den viktigste. Hun er tilbake i rogalandsklubben, hvor hun spilte fra 2015 til 2017 og scoret 35 mål på 70 kamper i serie og cup. I første seriekampen denne sesongen scoret hun to ganger, men etter andre serierunden fikk Elise Thorsnes tre kampers karantene etter en situasjon mellom henne og Kolbotns Noor Eckhoff.

Lørdag trekkes det ut 33 ekstra Lotto-millionærer. Trykk her for å bli med i Supertrekningen

Siden Elise Thorsnes kom tilbake etter sin suspensjon, har laget tatt imponerende 16 av 18 mulige poeng. Elise Thorsnes var suspendert i den første kampen mellom Avaldsnes og Vålerenga denne sesongen. Rajedaat Ajibade ga Karmøy-laget ledesen i første omgang, men VIF snudde kampen med to scoringer i andre omgang.

Sjekk alle dagens oddstips her.

Thorsnes og Rajedaat Ajibade virkelig funnet tonen på topp hos Avaldsnes. De har scoret til sammen elleve mål. Thorsnes har scoret seks, mens Ajibade har scoret fem. Nå skal de forsøke å slå hull på Toppseriens beste forsvar.

Beste forsvaret i Toppserien

Vålerenga har kun sluppet inn åtte mål så langt denne sesongen. Ingen har færre baklengsmål enn dem hitti denne sesongen. Tre av målene kom i første serierunden borte mot Sandviken (2-3). Det er også Oslo-lagets eneste tap denne sesongen.

Se toppkampen mellom Avaldsnes og Vålerenga direkte fra lørdag klokken 1500

Laget fra Oslos østkant står nå med elleve kamper på rad uten tap, og de topper tabellen. Med én kamp mer spilt har VIF fire poeng ned til Avaldsnes og Rosenborg. Den luken kan reduseres til ett poeng om Avaldsnes vinner hjemme. Det tror vi de gjør.

Elise Thorsnes var suspendert i den første kampen mot Vålerenga denne sesongen. Hun vil sammen med spissmakker Rajedaat Ajibade være i stand til å lage problemer for Vålerenga-forsvaret. Selv om VIF topper tabellen har de ikke imponert spillemessig. De sliter ofte med å komme i gang. Oslo-laget har kun ledet i fire av tolv kamper denne sesongen. 2,70 i odds på hjemmeseier til Avaldnes er absolutt spillbart her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken