(Nettavisen)

Juventus røk på et sjeldent nederlag borte mot AC Milan tirsdag kveld. I kveld kommer formsterke Atalanta på besøk til Allianz Stadion i Torino.

Lørdag er det ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Juventus - Atalanta H 2,10 (spillestopp kl 21.40)
Juventus så ut til å ha full kontroll borte mot Milan tirsdag kveld på stillingen 2-1, men gikk på en sjelden sprekk og tapte 2-4. Men i og med at Lazio på 2. plass også tapte sin kamp, beholdt Juventus sin ledelse på sju poeng ned til 2. plassen. Råsterke 14-1-0 hjemme. Formsterke Paolo Dybala sonet karantene mot Milan, han er tilbake i kveld. Khedira er eneste spiller av betydning som er ute med skade.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Atalanta la på til sin niende strake seier da Sampdoria ble slått 2-0 hjemme onsdag. Ligger på en flott 3. plass med 66 poeng, men ni poeng opp til Juventus ligner mission impossible. Står med formidable 85 scoringer, det er faktisk 20 flere mål enn Juventus. Kan stille helt skadefritt.

Det endte riktignok 1-1 i tilsvarende kamp på Allianz Stadium forrige sesong, men det var i nest siste serierunde og da var Juventus forlengst seriemestre. Sju strake hjemmeseire de sju foregående sesongene. Det er sjelden kost å få over 2 i i odds på Juventus hjemme og da er det bare å sette kurs mot "spillelukene".

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset