(Nettavisen)

Oddssetterne hos Norsk Tipping mener sannsynligheten for at Voss skal vinne cupkampen mot Brann er så liten at det ikke er forsvarlig å tilby odds på ren Brann-seier.

Dette spillet på cupkampen mellom Voss og Brann gir 1,85 i odds

Du får faktisk ikke lov til å sette penger på at det blir borteseier på Prestegardsmoen i kveld. Det tilbys rett og slett ikke spill på ren borteseier.

Klikk her for å se Voss - Brann i cupen fra onsdag kl. 18.00

Det er kanskje ikke så rart.

4. divisjonslaget Voss skal ikke være noen match for et Brann-lag som jakter opprykk til Eliteserien.

Voss - Brann

Odds: Omgang med flest mål - 2. omgang 1,85 i odds

Kampstart onsdag 18. mai kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Prestegardsmoen

Kampen vises på Det får du tilgang til her.

Vi tror at det scores flest mål i 2. omgang i cupkampen mellom Voss og Brann. Det kan du spille på her til 1,85 i odds

4. divisjonslaget Voss er første hinder på veien mot en cupfinale for Brann denne sesongen. Klikk her for å se Voss - Brann i cupen fra onsdag kl. 18.00 Voss ligger på tredjeplass i 4. divisjon avdeling 2. De ligger tre poeng bak Gneist og Åsane 2 som begge har 15 poeng etter fem kamper.

Voss slo Nordhordland 3-1 i 1. kvalifiseringsrunden til NM, og de vant med samme sifre mot Askøy i den andre kvalikrunden.

I forrige serierunde vant Voss 4-1 borte mot Bergen Nord, men de får det ikke like enkelt mot et Brann.

Tøff uke for Brann

Brann går inn i en travel kampuke. Mandag fikk Sandnes Ulf bank i 16. mai-kampen på Brann Stadion, onsdag er det cupkamp på Voss og lørdag kommer Fredrikstad til Stadion. Brann og Voss har møttes en gang i cupen tidligere, det var tilbake i 2006. Da endte det med en 4-0-seier til gjestene fra Bergen etter scoringer av Migen Memelli, Christian Kalvenes, Robbie Winters og vossingen Kristian Ystaas. Her leverer du kupong til Vikinglotto. Onsdag er det 42 millioner i førstepremiepotten.

Her er spillertroppen Brann reiser til Voss med, og det er flere som kan få sin Brann-debut som er med:

Mathias Dyngeland, Eirik Holmen Johansen, Runar Hove, Svenn Crone, Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre, Isak Tomar Hjorteseth, Vegard Leikvoll Moberg, Kasper Skaanes, Aron Jonsson, Bård Finne, Ole Didrik Blomberg, Jonas Torsvik, Filip Delaveris, Niklas Jensen Wassberg, Frederik Børsting, Markus Haaland, Mikal Berg Kvinge, Rasmus Holten, Marius Trengereid.

Det er lagt ut ti spill på kampen, blant annet et handikap-spill. Hos Norsk Tipping får du 2,50 i odds på at Brann vinner med seks mål eller flere, men da er det greit å vite at Brann ikke har vunnet med så stor margin i 1. runden i cupen siden 2017. Den gangen vant Brann 7-0 mot Austevoll. Øylaget spilte i likhet med Voss i 4. divisjon.

De tre siste sesongene har Brann vunnet med fem måls margin.

Sist sesong vant Brann 5-0 mot 3. divisjonslaget Bjarg i 1. runden. I 2019 vant rødtrøyene 6-1 mot Arna-Bjørnar, og året før vant Brann 6-1 mot Sandviken.

Dersom du tror Voss taper med fire mål eller mindre gir det 1,80 i odds.

Det kan være interessant å spille på at Brann vinner med seks mål eller flere til 2,50 i odds, men da vil vi først se hvilke lag Brann stiller med. Det får du ikke vite før 75 minutter før kampstart.

Vi anbefaler derimot et spill på at det scores flest mål i løpet av de siste 45 minuttene på Prestegardsmoen. Det er gode argumenter for å levere inn et slikt spill.

Det er nemlig ikke uvanlig at lag fra lavere divisjoner holder stand mot lag fra 1. divisjon og Eliteserien en stund i førsteomgang på grunn av ren entusiasme, men når kreftene tar slutt hos hobbyspillerne kommer ofte ketchup-effekten og målene renner inn.

Da Brann vant 7-0 på Austevoll i 2017 scoret Brann tre mål før pause og fire etter. Det samme skjedde mot Arna-Bjørnar i 2019. Da ble det scoret tre mål før pause og fire etter.

Mot Sandviken og Bjarg ble det derimot scoret flere mål i løpet av de første 45 minuttene.

Det er allerede spilt tre kamper i 1. runden i cupen med lag fra Eliteserien, og i to av de tre kampene ble det scoret flest mål i 2. omgang. Både Lillestrøm og Kristiansund scoret flest mål etter pause. Vi tror Brann opplever det samme på Voss.

Vi tror at det scores flest mål i 2. omgang i cupkampen mellom Voss og Brann. Det kan du spille på her til 1,85 i odds