Gå til sidens hovedinnhold

Slik reagerte de fem nye Lotto-vinnerne

Lørdag vant fem personer 2,3 millioner kroner i Lotto.

(Nettavisen)

Hver eneste helg i mai-måned har to eller flere blitt lottomillionærer, og sånn ble det i kveld også. Denne kvelden ble det enda flere, hele 5 spillere ble millionærer i kveld. Over 2,3 millioner kroner skal inn på fem heldige nordmenns bankkonto.

Spill Lotto her!

Fast rekke

En av vinnerene var en mann fra Møre og Romsdal som bor i Volda.

- Nei, du verden! Dette hadde jeg aldri trodd. Jeg så ikke trekningen på tv, men jeg så på mobilen min at det var Norsk Tipping som ringte. Jeg har levert samme rekke i 20 år, endelig gikk den inn. Jeg må vel ramme den inn nå, sier mannen, som leverte via mobilen.

En kvinne fra Oslo satt og fulgte med på trekningen på tv, men fikk ikke med seg at hun hadde vunnet før Norsk Tipping ringte henne.

- Jeg kjøpte en ferdigutfylt kupong. Dette er helt fantastisk. Jeg er kjempeglad, for jeg pleier som regel ikke vinne mer enn en femtilapp, sier Oslo-kvinnen som kjøpte kupongen på Coop St. Hanshaugen.

- Fantastisk

En kvinne fra Lillestrøm var lørdagens tredje vinner.

- Du tuller? Dette er helt fantastisk. Dette hadde jeg aldri trodd, det må jeg virkelig si. Litt av en beskjed å få pinseaften, sier kvinnen som leverte sitt spill via mobilen.

En annen mann fra Trøndelag er bosatt i Trondheim.

- Jeg så dere hadde ringt og gikk inn på appen og sjekka kupongen. Det føles helt ubeskrivelig. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden, sier mannen, som leverte sitt spill via mobilen.

Kveldens femte millionær er en mann fra Grenland i Vestfold og Telemark.

- Jentungen klippa plenen da dere ringte, så jeg hørte ikke telefonen første gangen dere ringte. Kjære vene, dette er helt supert, sier mannen, som leverte sitt spill via mobilen.

Ti stykker vant 250 000 kroner

Men, det var enda en riktig rekke i Lotto denne lørdagen. Ti nordmenn hadde også spilt på andelsbank, og skal nå dele de 2,3 millionene mellom seg. Hver og en av de får snart 250 000 kroner inn på konto.

Vi oppdaterer saken når Norsk Tipping har fått kontakt med vinnerne.

Vinnertallene: 7 - 14 - 17 - 20 - 24 - 29 - 32 -

Tilleggstall: 31

På onsdag kan du vinne 46 millioner kroner i Vikinglotto, trykk her for å spille!

- Dette er helt topp! Ordentlig gøy!

En mann fra Nord-Odal ble trukket ut som kveldens Joker-kandidat. Han hadde muligheten til å vinne hele 2 millioner kroner, og da han lot maskinen Embla ta valgene for ham ble 800 000 kroner hans.

- Du verden! Jeg er kjempefornøyd. Det var veldig spennende å følge med på tv, sier mannen, som Norsk Tipping sier var veldig glad.

Han er rimelig klar på hva han har lyst til å bruke noen kroner på.

- Jeg sa til kona at jeg skal kjøpe meg en ny bil. Tipper det blir en varebil. Kona må vel få noe hun og. Vi får se da vet du, sier mannen.

Her kan du spille Lotto!