Gå til sidens hovedinnhold

Sønn av fransk stjernespiller imponerer i Bundesliga

Faren var en av verdens beste forsvarsspillere. Sønnen har denne sesongen tatt Bundesliga med storm.

(Nettavisen)

Det er midtukerunde både Bundesliga og 2. Bundesliga, og det betyr flere interessante kamper på langoddsprogrammet tirsdag. Høydepunktet er uten tvil storkampen i Tyskland mellom Borussia Dortmund og Bayern Munchen.

32 millioner kroner i Vikinglotto-potten onsdag. Lever kupongen her!

Werder Bremen - Gladbach - Marcus Thuram scorer mål 2,50 (spillestopp kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Marcus Thuram kom til Gladbach fra den franske klubben Guingamp for 12 millioner euro sommeren 2019, og 22-åringen ble en umiddelbar hit i Bundesliga-klubben.

Marcus Thuram er sønn av den tidligere franske verdensmesteren Lilian Thuram, men han spiller ikke i forsvar slik faren gjorde. Marcus Lilian Thuram-Ulien, som er det fulle navnet hans, er en offensiv nøkkelspiller hos Borussia Mönchengladbach. Franskmannen har scoret i begge kampene etter koronapausen. Han scoret 2-0-målet borte mot Eintracht Frankfurt, og i helgen scoret han 1-1-målet mot Leverkusen Dermed har han åtte mål og åtte målgivende pasninger på samvittigheten etter 27 serierunder i Bundesliga. Gadbach spiler i et 4-2-3-1-system, og han ligger på venstrekanten bak spissen Plea.

Viaplay sender kampen direkte. Klikk på denne lenken for å se kampen.

Kantspilleren er i kjempeform, og han har en fysikk og hurtighet som gjør ham vanskelig å stoppe. Vi tror han kommer på scoringslisten mot et Werder Bremen-lag som sliter tungt på hjemmebane denne sesongen.

At sønnen til Lilian Thuram scorer tirsdag gir 2,50 i odds. Det er verdt et forsøk, slik vi ser det.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken