(Nettavisen)

Det er naturligvis Europa League som er det klare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram. I denne artikkelen lanserer vi en dobbel med to klare hjemmefavoritter.

Fredag er det ca 628 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Istanbul Basaksehir - FC København H 1,65 (spillestopp kl 18.50)
Istanbul Basaksehir med 1-3 tap borte for Sporting Lisboa i første kamp i 16-delsfinalen, men snudde i hjemmekampen og vant 4-1 etter ekstraomganger. Med 5-1-0 på de seks siste seriekampene, har også Istanbul Basaksehir overtatt teten i hjemlig Süper Lig. Står med totalt 52 poeng og har tre poeng ned til Alexander Sørloth og Tranzonspor, men med en kamp mer spilt. Solide 9-3-1 på hjemmebane i serien. Fredrik Gulbrandsen er eneste spiller ute for hjemmelaget.

FC København med elendige prestasjoner i Superligaen

FC København og Ståle Solbakken med en meget overraskende 3-1 seier borte mot Celtic i 16-delsfinalen og tok seg dermed videre på bekostning av Celtic. I hjemlig superliga fungerer det dårlig. Kun fire poeng på de fire første seriekampene etter vinterpausen og sjokktap hjemme mot AC Horsens søndag. Er plutselig hele 12 poeng bak serieleder FC Midtjylland nå. Moderate 6-1-5 på bortebane. Jonas Wind og Nicolai Boilesen er ute for FCK.

Det må være en meget solid mulighet for hjemmelaget her og 1,65 i hjemmeodds synes helt greit. Dog er det vel lavt til å forsvare ett singelspill, så vi kombinerer med en annen hjemmefavoritt.

Klikk her for å levere dette tipset

Eintracht Frankfurt - Basel H 1,57 (spillestopp kl 18.50)
Eintracht Frankfurt med 4-1-seier hjemme mot RB Salzburg i den første 16-delsfinalen og kontrollert inn avansementet med 2-2 i returkampen borte. Tok seg helt til semifinalen forrige sesong, der det ble 1-1 både hjemme og borte mot Chelsea, men finaleplassen røk etter tap på straffekonk. Tre strake tap i Bundesliga og hele ti baklengs i disse kampene. Ligger på 12. plass med 28 poeng, og har seks poeng ned til Fortuna Düsseldorf på kvalikplass. Fine 6-3-3 på hjemmebane. Marco Russ, Bas Dost og Lucas Torro var ikke med i lørdagens seriekamp mot Bayer Leverkusen og er usikre.

Basel er ikke hva de engang var

Basel har mistet hegemoniet i Sveits til Young Boys de siste sesongene. Ligger på 3. plass hittil denne sesongen og har fem poeng opp til tetduoen St. Gallen og Young Boys. Den sveitsiske serien er innstilt inntil videre grunnet Coronaviruset og Basel har ikke spilt seriekamp siden 23. mars. 3-0 borte og 1-0 hjemme mot Apoel Nicosia i åttedelsfinalen. Basel har tre-fire mann ute med skade.

Eintracht Frankfurt er berettiget storfavoritt hjemme og 1,57 i hjemmeodds er til å leve. Kombinert med seier til Istanbul Basaksehir får vi en totalodds på 2,59.

Klikk her for å levere dette tipset