Gå til sidens hovedinnhold

Stem på rundens mål i Toppserien

Du kan være med å stemme frem rundens mål i Toppserien. Sjekk kandidatene her!

(Nettavisen)

Det ble kun scoret fattige syv mål i den 11. serierunden i Toppserien. I de siste serierundene har det vært flere langskudd som har vært plukket ut som kandidater til rundens mål, men den første kandidaten til rundens mål i den ellevte serierunden

Husk at du kan se alle kampene i Toppserien her

Julie Hoff Klæboe ble matchvinner for Kolbotn i Oslo-derbyet mot Lyn på søndag. Fire minutter før full tid får Joahnne Fridlund ballen ut på høyrekanten. Hun legger den inn foran mål, og på hjørnet av femmeteren rager Julie Hoff Klæboe høyt over alle andre. Hun stanger ballen i bakken og i mål. Perfekt utført. Lyn-keeper Kirvil Odden Sundsfjord er sjanseløs.

Den andre kandidaten til rundens mål er hentet fra kampen mellom medaljekandidatene Vålerenga og Sandviken. Rikke Marie Madsen trer en smart pasning mellom Sandviken-forsvarerne til Synne Jensen som kommer på løp inn i 16-meteren Hun tar med seg ballen ned til hjørnet av femmeteren og banker ballen i mål. Det var Jensens andre mål for VIF denne sesongen. Begge scoringene hennes har kommet hjemme på Intility Arena.

Sjekk alle dagens oddstips her!

Vålerenga vant kampen mot bergenserne 2-0, og Oslo-laget topper nå tabellen, fire poeng foran Rosenborg og Avaldsnes som begge har én kamp mindre spilt.

Det tredje målet som er plukket ut kandidat til rundens scoring er hentet fra toppkampen mellom LSK og Rosenborg. Elin Sørum fikk ballen utenfor 16-meteren, tråklet seg mellom LSK-spillerne og klinket til fra ti meter. Ballen suser i mål bak LSK-keeper Ida Norstrøm. Det ble det eneste målet i kampen. Rosenborg er dermed fortsatt det eneste laget i Toppserien som ennå ikke har tapt denne sesongen.

I runde elleve er det følgende kandidater. Her kan du stemme:

1. Julie Hoff Klæboe, Kolbotn (1-0 mot Lyn)

2. Synne Jensen, Vålerenga (2-0 mot Sandviken)

3. Elin Sørum, Rosenborg (1-0 mot LSK Kvinner)

Kommentarer til denne saken