(Nettavisen)

Pep Guardiolas lag slo Chelsea 3-1 i kalenderårets første kamp i 2021, men statistikken tyder ikke på at det blir like mange mål på Stamford Bridge i torsdagens storkamp.

Dette spillet på Manchester City-seier mot Chelsea gir 2,50 i odds

Tallene viser at det har vært scoret to mål eller færre i fem av de seks siste kampene mellom Chelsea og Manchester City.

Det kun har vært scoret over 3,5 mål i én av de siste ti kampene mellom Chelsea og Manchester City i alle turneringer, uavhengig av bane. Det var 3-1-seieren på Stamford Bridge 3. januar 2021.

Bare én av de siste ti kampene på Stamford Bridge mellom Chelsea og Manchester City har endt med fire mål eller flere. Det var samme 3-1-kampen i januar 2021.

Chelsea - Manchester City

Odds: Manchester City vinner og under 3,5 mål - 2,45 i odds

Kampstart torsdag 5. januar kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Stamford Bridge

Kampen kan sees på VSport Premier L1 Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester City vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,50 i odds

Det er neppe gøy å være Graham Potter akkurat nå. Kun én seier på de syv siste ligakampene er ikke det en utålmodig Chelsea-ledelse ønsker å se, og det går allerede rykter om at de amerikanske eierne har startet å sondere terrenget etter en ny manager. Det betyr at presset øker på Potter.

Skadesituasjonen på Stamford Bridge gjør det ikke enklere for 47-åringen. Viktige spillere som Chilwell, James, Kanté og Fofana er alle ute med skader.

Kvartetten betyr enormt mye for Chelsea defensivt, og Chilwell og James er i tillegg sentrale brikker i angrepsspillet til de blåkledde. Uten dem mangler de samme kvaliteten på kantene, og med det i bakhode tror vi at Manchester City skal være i stand til å holde nullen i torsdagens kamp.

Pep Guardiolas lag delte, i likhet med Chelsea, poengene i forrige serierunde. Chelsea måtte nøye seg med 1-1 borte mot Nottingham Forest, mens City spilte 1-1 mot Everton hjemme på Etihad etter en svak innsats av Guardiolas menn.

Verken Haaland eller De Bruyne spilte sin beste kamp, selv om nordmannen scoret, men vi tror det er et betydelig mer tent City-lag vi kommer til å se på Stamford Bridge.

Det er flere gode grunner til å sette pengene på Manchester City i torsdagens kamp.

City har vunnet syv av de siste ti kampene mot Chelsea. De tre øvrige kampene har endt med tap.

Chelsea har faktisk ikke klart å score i de tre siste kampene mot City i alle turneringer.

Ikke nok med det.

Manchester City har vært solide på bortebane. De har kun tapt én av de siste 25 bortekampene i Premier League (18-6-1). Det var 0-1-tapet mot Liverpool i oktober.

Etter tapet i Champions League-finalen i 2021, har Manchester City vunnet tre strake kamper mot Chelsea. De kan torsdag ta sin fjerde seier på rad mot London-klubben. Det har de aldri tidligere klart.

City har ikke råd til å tape mer terreng til Arsenal, og vi tror de slår tilbake etter poengtapet mot Everton.

Vi tror at Manchester City vinner og at det scores under 3,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 2,50 i odds


Manchester City har vunnet den første kampen i kalenderåret de ti siste årene, men det er én ting tipperne bør være oppmerksomme på. City har sluppet inn mål i de ni siste gangene i den første kampen i det nye kalenderåret.

The Citizens har riktignok kun seks baklengs på bortebane i ligaen denne sesongen, men de slipper motstanderne til sjanser, og de har sluppet inn mål i de fire siste kampene i alle turneringer.

Når vi vet at Chelsea har scoret i 22 av de siste 23 ligakampene på Stamford Bridge, er det høyinteressant å spille på at Manchester City vinner og begge lag scorer. Dersom du spiller på det vil du få 3,30 i odds.