(Nettavisen)

I Nederland er det Ajax som har dominert de siste sesongene og gitt seg selv muligheten til suksess i Champions League og på overgangsmarkedet. Nå har erkerivalen PSV hentet opp et Manchester United-ikon for å endre dette.

Dette spillet gir 5,20 i odds på seier til Manchester United-legenden og PSV

Ruud van Nistelrooy. Tidligere storscorer er PSV Eindhovens nye manager.

45-åringen har signert en kontrakt til 2025.

Van Nistelrooy har hatt ansvaret for flere aldersbestemte lag i den nederlandske klubben de siste årene, og har også vært assistenttrener for det nederlandske landslaget.

Det nederlandske spisslegenden skal løfte gamleklubben til til toppen i Æresdivisjonen og i Europa. Han fikk en drømmestart.

PSV knuste Ajax 5-3 i den nederlandske supercupen lørdag, men Eredivisie ble sist vunnet 2017/18-sesongen. Nå skal PSV tilbake og etablere seg på toppen i den hjemlige ligaen og jage Champions League-suksess. Vi tror Nistelrooys lag kan skape trøbbel for Monaco.

AS Monaco -PSV Eindhoven

Odds: PSV vinner og at begge lag scorer i kampen - 5,20 i odds

Kampstart mandag 2. august kl. 20.00

Spillestopp kl 19.59 Live odds etter kampstart

Stade Louis-II

Vi tror at PSV vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 5,20 i odds

Det er to europeiske tungvekterne som møtes i tirsdagens Champions League-kvalifisering på Stade Louis II.

PSV vant Champions League i 1987-1988-sesongen. De møtte Benfica i finalen, og vant 5-4 etter en dramatisk straffesparkkonkurranse. Monaco på sin side har aldri vunnet Champions League, men de tok seg til finalen i 2003-2004-sesongen. Det endte med tap mot Jose Mourinho og Porto.

Monaco og PSV vil by på stor underholdning i begge ender av banen i tirsdagens match i fyrstedømme ved Middelhavet. Det er nærmest garantert scoringer når disse to lagene går på banen.

Eurojackpot har spillefrist tirsdag og fredag kl. 19.00 - nå med ca. 170 millioner i potten

Monaco har tapt de de to siste oppkjøringskampene. De imponerte offensivt i begge kampene, men defensivt avslørte kampene at trener Philippe Clement har grunn til å være seriøst bekymret.

Wissam Ben Yedder har fortsatt i treningskampene hvor han slapp sist sesong, og han har fått flere talentfulle offensive spillere rundt seg denne sesongen. Breel Embolo og tidligere Liverpool-spiller Takumi Minamino er to spennende typer, men det monegaskiske forsvaret har vært rufsete. Monaco tapte 1-2 mot Porto nylig, men tapet kunne vært betydelig større. De var også svake bakover mot Southampton.

Monaco-forsvaret får en vanskelig oppgave i tirsdagens kamp mot PSV. Den nederlandske klubben har fått inn den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spissen Ruud van Nistelrooy som ny trener. Nistelrooy har gjort gamleklubben til en farlig motstander. PSV viste i helgens supercup-kamp i Nederland at de er svært effektive på kontringer, og i Guus Till har de fått inn en midtbanespiller som finner rom og har nådeløse avslutninger. Han scoret to av de fem målene til PSV mot Ajax lørdag. Monaco skal passe seg.

Monaco-sjef Philippe Clement har mistet sin viktigste spiller fra sist sesong: Aurelien Tchouameni. Mannen, som balanserte midtbanen hos Monaco sist sesong, skal spille for Real Madrid denne sesongen. Monaco vil bruke tid på å erstatte ham, og det tror vi PSV kan utnytte.

Det er verdt å notere seg at begge lag har scoret i fem av de seks siste oppkjøringskampene til Monaco. Samtidig har begge lag scoret i tre av de fem siste treningskampene til PSV. Begge lag scoret også i lørdagens nederlandske supercup, hvor PSV slo Ajax 5-3.

Vi tror PSV kan overraske, og mye tyder på at vi får en underholdende kamp på Stade Louis-II tirsdag kveld.

Vi tror at PSV vinner og at begge lag scorer i kampen. Det spiller du på her til 5,20 i odds