(Nettavisen)

Kveldens godbit fra Premier League søndag er oppgjøret mellom Wolverhampton og Tottenham. Etter to strake tap i ligaen, er det på høy tid med en Spurs-seier igjen!

Onsdag er det ca 32 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Wolverhampton - Tottenham B 2,15 (spillestopp 20.10)
Wolverhampton har tapt tre av sine siste fire og har 2-0-3 siste fem. Totalt har det blitt 20 poeng etter 14 kamper (6-2-6), noe som plasserer de gule og svarte på 11. plass på tabellen før det tøffe juleprogrammet tar fatt for deres del. Tilsvarende møte forrige sesong endte 1-2 i en kamp som ble spilt like før jul i fjor, mens de slo tilbake og vant 3-2 da de gjestet Spurs på deres nye stadion i mars like før koronautbruddet. Jonny Otto og Raul Jimenez er begge fortsatt ute, mens Dendoncker er usikker.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tottenham tok seg greit videre til semifinalen i ligacupen onsdag da et reservepreget Stoke fra nivået under ble slått 3-1 på bortebane. Dermed venter Brentford i semifinalen like over nyttår. Etter en flott start og tabelltopp i Premier League, har det nå blitt 0-1-2 på de siste tre og en 6. plass på ligatabellen med 25 poeng, seks poeng bak Liverpool som topper. Sist helg skuffet de med å tape 0-2 hjemme mot Leicester. Lo Celso og Tanganga mangler, mens det er usikkert om Bale blir klar.

Vi tror Tottenham reiser seg etter to strake ligatap og vinner i kveld. 2,15 er godkjent borteodds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset