(Nettavisen)

Da Chelsea vant 1-0 mot West Ham i forrige serierunde, ble Thomas Tuchel den manageren i Premier League-historien som raskest oppnådde å holde nullen i ti kamper i Premier League.

Luiz Felipe Scolari klarte den samme prestasjonen etter 14 kamper tilbake i 2008.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

En av viktig årsak til rekorden heter Edouard Meny.

Senegaleseren kom til London i september. Tidligere Chelsea-manager Frank Lampard ville forsteke på keeperplassen etter at Kepa Arrizabalaga hadde gjort en rekke tabber i 2019-2020-sesongen.

Ifølge football.london var flere målvakter linket til Stamford Bridge, blant andre Atletico Madrids Jan Oblak og Andre Onana fra Ajax. Til slutt signerte de Mendy fra Ligue 1-klubben Rennes for 22 millioner pund, og han har vært verdt pengene. Mendy har holdt nullen i imponerende 22 av 38 kamper.

At Chelsea vinner mot Fulham gir 1,47 i odds

Ikke nok med det. Han holdt nullen i syv av de første ti kampene for klubben.

Selv om han har fått en god start på livet i Vest-London, innrømmer han i et intervju på klubbens nettsider at det er én ting som har overrasket ham etter at han kom til England.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

- Ja, intensiteten. Det er mye større intensitet i spillet her enn i Frankrike. Det er veldig forskjellig fra fotballen i Frankrike. Her er ikke keeper beskyttet på samme måten. Motstanderne kan blokkere og stoppe deg fra å komme ut av eget mål, men fysisk spill er noe jeg liker. Det påvirker ikke meg.

Vi tror keeperen holder nullen igjen i lørdagens kamp.

Chelsea - Fulham - (Over/Under ant. mål fulltid B-lag 0.5) - Under 1,87 (spillestopp lørdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea har holdt nullen i seks av de syv siste hjemmekampene i Premier League.

Fulham, som ligger under nedrykksstreken, er det laget som scorer nest minst mål i Premier League denne sesongen. De har bare scoret 43 mål, kun Brighton har scoret færre mål enn dem (39).

Fulham har gått målløs av banen i 15 kamper denne sesongen. De klarte ikke å score mot Chelsea sist lagene møttes. Den kampen endte med 1-0-seier til Chelsea. Vi tror også at lørdagens kamp ender med seier til Chelsea, og at Edouard Meny forhindrer baklengs i enda en kamp.

Oddsen på at Fulham ikke klarer å score i denne kampen er 1,87.

Chelsea - Fulham (Pause/fulltid dobbel) - U/H 3,80 (spillestopp lørdag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chelsea har et solid grep kampene mot Fulham hjemme på Stamford Bridge. De er ubeseiret i 18 hjemmekamper mot Fulham i alle turneringer. Sist de tapte mot Vest-London-rivalen var tilbake i oktober 1979. Siden den gang har de vunnet ti kamper og spilt åtte kamper uavgjort.

Fulhams eneste seier mot Chelsea på de siste 39 kampene var da de vant 1-0 på Craven Cottage i mars 2006. De øvrige 38 kampene har endt med 24 tap og 14 kamper har endt med poengdeling.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Vi tror ikke Fulham klarer å ta tre poeng denne gangen heller.

Kovacic er tilbake

Til lørdagens kamp får de også tilbake den viktige midtbanespilleren Mateo Kovacic. Kroaten har slitt med en strekkskade. Det er ventet at Tuchel kommer til å gjøre en del endringer på laget siden de møter Real Madrid i den andre og avgjørende kampen til uken.

Fulham får trolig tilbake Kenny Tete som har vært ute etter å ha testet positivt for covid-19 før kampen mot Arsenal. Ruben Loftus-Cheek, som er på lån fra Chelsea, får ikke spille mot dem. Han kunne Fulham trengt i lørdagens match.

Chelsea skaffet seg et godt resultat mot Real Madrid tirsdag, men de burde vunnet, og Thomas Tuchels menn må være forsiktige mot de spanske gigantene i den andre kampen i Champions League-semifinalen i neste uke.

Lørdagens kamp burde være langt enklere for Chelsea, som kjemper for å sikre seg en topp fire-plassering. Fulham er ute av form. De har kun tatt ett poeng på de fem siste kampene, og det skal et mirakel til for at de skal overleve i Premier League.

Men de kan gi Chelsea kamp lørdag likevel.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Uavgjort til pause?

I ti av de siste tolv kampene har Fulham gått til pause med uavgjort. De har blant annet klart å holde lag som Arsenal, Everton og sist men ikke minst Manchester City til uavgjort etter de første 45 minuttene. De kan klare det samme mot Chelsea.

Statistikken sier at de har klart det før.

I tre av de siste fem kampene mellom Fulham og Chelsea har det nemlig stått uavgjort til pause. Det er også interessant at det har stått uavgjort etter første omgang i fire av de fem siste kampene mellom disse lagene på Stamford Bridge.

Vi tror Fulham kan klare å holde unna i de første 45 minuttene, men at de taper etter 90 minutter. U/H-spillet gir 3,80 i odds. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset