(Nettavisen)

Manchester United could make four changes to their starting line up when they host Burnley in the Premier League fixture on Sunday.

Ole Gunnar Solskjærs lag kan redusere Manchester Citys ledelse til åtte poeng, dersom de vinner søndagens kamp på Old Trafford. Men med bare seks kamper igjen å spille i Premier League, er det teoretisk mulig å innhente City, men det virker lite sannsynlig.

Onsdag er det ca 190 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

United har ingen midtukekamper kommende uke, og det betyr antakeligvis at Solskjær kommer til å velge den sterkeste startelleveren sin mot Burnley.

Setter inn uthvilte spillere

Dean Henderson kommer etter alt å dømme tilbake i mål, og det plasserer David de Gea på benken. United vil ifølge lokalavisen Manchester Evening News også gjøre to endringer i forsvaret fra Europa League-kampen mot Granada.

At Manchester United vinner mot Burnley gir 1,37 i odds

Harry Maguire og Luke Shaw er begge uthvilte etter å ha vært suspendert i Europa League-kampen, og kommer ifølge den velinformerte lokalavisen til å starte mot Burnley i forsvaret sammen med Aaron Wan-Bissaka og Victor Lindelöf.

Den siste endringen kommer trolig på midtbanen. Scott McTominay, som også var suspendert i Europa League-kampen torsdag, kommer inn. Fred og Bruno Fernandes blir de to siste på midten.

Her finner du hele oddsprogrammet

Marcus Rashford er usikker, og han kan komme til å starte på benken. i så fall vil vil det være logisk at Paul Pogba tar hans plass på venstrevingen.

Edinson Cavani er starter på topp, mens Mason Greenwood virker å være det beste alternativet på høyreflanken.

Uniteds førsteelleveren mot Burnley, ifølge Manchester Evening News: Henderson; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw; McTominay, Fred, Fernandes; Pogba, Greenwood, Cavani.

Manchester Utd - Burnley (Pause/fulltid dobbel) - U/H 3,85 (spillestopp søndag kl. 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

United vant den første kampen mot Burnley 1-0, men de har ikke klart å vinne begge ligakampene mot the Clarets i samme sesong siden 1975-1976-sesongen. Det er altså 45 år siden.

Vi tror de kan klare det søndag, men det blir ikke enkelt.

Scorer ikke i andre omgang

Burnley slo United på Old Trafford sist sesong, etter å ha stått uten seier mot De røde djevlene i 20 bortekamper på rad.

Men nå møter Sean Dyche & co et United-lag som er i støtet. De har kun tapt én av de siste 25 kampene.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

I fem av de åtte siste kampene har Ole Gunnar Solskjærs menn gått til pause med uavgjort. Gjør de det mot Burnley skal seieren være i boks. Burnley har nemlig gått av banen uten å score i andre omgang i de siste syv kampene.

Burnley-manager Sean Dyche er usikker på om keeper Nick Pope blir spilleklar. Også Dwight McNeil er tvilsom. Ashley Barnes, Robbie Brady og Kevin Long er definitivt ute.

Burnley liker seg på Old Trafford

United har kun gått til pause med ledelse i én av de siste åtte ligakampene, men de har likevel vunnet fem av dem etter 90 minutter.

Burnley har vist seg å være en hard nøtt å knekke på Old Trafford tidligere. De er faktisk ubeseiret i de fire siste bortekampene mot United (1-3-0). Det eneste laget i Premier League som har reist fra Old Trafford med poeng i fem kamper på rad er Chelsea. De klarte det seks ganger i perioden fra 1994 til 1998.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

Vi tror ikke Burnley vinner søndag, men Sean Dyche's mannskap er i stand til å gi De røde djevlene kamp.

At det står uavgjort etter de første 45 minuttene, men at United vinner til slutt er et sannsynlig utfall her. Oddsen på U/B-spillet er 3,85. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset