(Nettavisen)

Andreas Pereira, ble overflødig på Old Trafford da Bruno Fernanades kom til Manchester United i januar i fjor.

Onsdag er det ca. 116 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Mens noen problemene med å bryte ned gjenstridige forsvar fortsatt gjenstår, har det vært en enorm forbedring siden Fernandes ankom Manchester, og det ble snart klart at minst en av Pereira eller Jesse Lingard måtte vike plass.

Den belgisk-fødte brasilianeren dro på lån til Lazio sist sommer, mens Lingard valgte å bli på Old Trafford for å kjempe om en plass på laget. 25-åringe Pereira fikk kallenavnet «pre-season Pirlo» fordi han var så god i sesongoppkjøringen. Da scoret han også et av de flotteste målene Old Trafford-publikummet noen gang har sett. Han sendte av gårde et prosjektil som suste i mål mot Brentford i en treningskamp før sesongen.

En måned senere dro han på lån til den brasilianske storklubben Flamengo. Det var det fjerde låneoppholdet hans siden han kom fra PSV Eindhoven som 15-åring, og det har vist seg å vøre en kjempesuksess.

Ikke bare har han fått spille i hjemlandet til sin far, men midtbanespilleren har også vært i sin beste form noen sinne. Nå ligger det ifølge Manchester Evening News an til at han får sjansen på det brasilianske landslaget igjen.

At Andreas Pereira scorer i nattens kamp mot Chapecoense gir 7,40 i odds

Flamengo-manager Renato Portaluppi han sammenlignet United-spilleren med den brasilianske legenden Zico.

Julegave-tips? Se alle de nye Premier League-draktene her

Nå han det hende at hans dager som United-spiller er talte. Den brasilianske klubben har nemlig opsjon på å kjøpe ham for 20 millioner euro neste år, og Flamengo hevder at de har pengene som skal til for å hente ham. Det kan være en deal begge vil være fornøyd med. United får en god slump med penger for en av sine akademi-spillere og Pereira får fart på karrieren igjen.

Men først skal han skal han og Flamengo banke bunnlaget Chapecoense.

Chapecoense SC - CR Flamengo RJ

Odds: CR Flamengo RJ vinner med to mål eller flere - 1,92

Kampstart mandag 8. November kl 00.00

Spillestopp kl 23.59 Live odds etter kampstart

Arena Condá

Vi tror Flamengo vinner med to mål eller flere. Det spiller du på her til 1,92 i odds

Rio de Janeiro-klubben Flamengo reiser sørover for å møte bunnlaget Chapecoense natt til tirsdag. Med seier i nattens kamp vil de klatre opp til andreplass på tabellen med 56 poeng. Da er de ni poeng bak serieleder Atletico Mineiro med én kamp mindre spilt.

Onsdag er det ca. 116 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Chapecoense har hatt en forferdelig dårlig sesong. Laget har kun vunnet én av de første 30 kampene, og står kun med 14 poeng og 50 baklengs. Flamengo har vunnet de fire siste kampen mellom disse to lagene, og i tre av kampene har de vunnet uten å slippe inn mål. De har også holdt nullen i tre av de fire siste bortekampene mot nattens motstander.

Flamengo har vunnet seks av de siste syv kampene mot Chapecoense, men de har kun vunnet én av de siste fem bortekampene med to mål eller mer.

Her er hele ukens oddsprogram!

I natt tror vi vertene får juling.

Rio-laget har vært knallsterke offensivt denne sesongen, og en av grunnene til det er Andreas Pereira. Den innlånte United-spilleren har vært en viktig bidragsyter. Med 52 mål på 28 kamper er de det laget som har scoret flest mål i den brasilianske toppserien denne sesongen. De har vunnet 16 kamper denne sesongen, og 14 av kampene er vunnet med to mål eller mer.

Vi tror gjestene fra Rio de Janeiro også vinner nattens kamp med to mål eller flere i Chapecó natt til mandag.

Vi tror Flamengo vinner med to mål eller flere. Det spiller du på her til 1,92 i odds