Gå til sidens hovedinnhold

Uwe Rösler gjør suksess i Bundesliga

Artikkelen er over 1 år gammel

Uwe Rösler har fått bra sving på Fortuna Düsseldorf i tysk Bundesliga.

(Nettavisen)

Coronaviruset preger naturligvis også fotball-Europa og både Serie A og La Liga er innstilt inntil videre, mens Bundesliga kjører med tomme tribuner i helgen. Fredag formiddag kom også beskjeden om at alle kamper i de fire øverste divisjonene utsettes og at Premier League pauses 2. april.

Fredag er det ca 628 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Fortuna Düsseldorf - Paderborn 1,87 (spillestopp kl 20.25)
Bundesliga og denne kampen spilles for tomme tribuner. Kampene i både Bundesliga og 2. bundesliga avvikles denne helgen til og med mandag, men fra tirsdag 17. april til torsdag 2. april blir det spillestopp.

Klikk her for å levere dette spillet

Kun ett tap på de seks siste seriekampene for Fortuna Düsseldorf, men fire av dem har endt med poengdeling. Uwe Rösler har således hatt bra suksess etter at han overtok laget. Holder fortsatt kvalikplassen og står med 22 poeng. Det er fire poeng ned til Werder Bremen på direkte nedrykksplass og fire poeng opp til Mainz på sikker plass. Forsvarsspilleren Andre Hoffmann vender tilbake fra karantene Den normale førstekeeperen Zack Steffen har vært ute siden nyttår og er fortsatt ute på ubestemt tid. Fortuna med 3-3-6 på hjemmebane, og er faktisk ubeseiret på de tre siste bortekampene.

Tabelljumbo Paderborn står med kun 16 poeng. Kun ett poeng på de seks siste kampene. Henger greit med i de fleste kampene og tre av de fire siste kampene er tapt med kun ett mål, men det som blir kjent ikke stilpoeng av ettmålstap. Moderate 2-3-7 på bortebane. Luca Kilian (f), Sven Michel (m), Streli Mamba (a), Uwe Hünemeier (f) er blant dem som er skadet.

Fortuna Düsseldorf må ha flott vinnersjanse i denne.1,87 på hjemmeseier synes klart godkjent og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken