Gå til sidens hovedinnhold

Vant noen 245 millioner kroner?

Artikkelen er over 1 år gammel

Førstepremien i Vikinglotto har blitt stående i 12 uker, nå vokser den til 273 millioner kroner.

(Nettavisen)

Ikke siden slutten av januar har en spiller stukket av med førstepremien, og det ser ut til at vi må vente minst en uke til. De gode nyhetene er at potten har vokst til 273 millioner kroner. Spill før klokken 18:00 neste uke for muligheten til å få den saftige summen rett inn på konto.

Forrige uke fikk to spillere dele på andrepremiepotten og endte opp med ca. en halv millioner kroner hver. Denne uken ble det Jackpot på andrepremien, og den vil også legge på seg til neste uke.

Trykk her for å spille Vikinglotto neste onsdag.

Dette var tallene:

1 - 7 -14 - 18 - 21 - 38

Vikingtall:

5

1,3 millioner kroner til kveldens Joker-kandidat

1,3 millioner kroner ventet en heldig Joker-kandidat i onsdagens trekning. Forrige gang var det en 27 år gammel mann som vant en sum på 2,1 millioner kroner. Med familien på plass i stuen ble det ordentlig feiring med kinamat og champagne. En dame fra Holmestrand ble den heldige onsdag. Hun fikk hjelp av maskinen Embla, og var så heldig å treffe jokeren på plass nummer to. 1,3 millioner kroner er på vei inn på kontoen hennes.

Trykk her for å spille Joker.

Venter stor andrepremie

Premietaket på Eurojackpot ble nådd for flere uker siden, og ca. hele 990 millioner norske kroner venter fortsatt på en eier, men det betyr at overskuddet har blitt overført til andrepremien hver uke siden det. Selv om andrepremien ble kapret forrige uke står det likevel ca. 242 millioner kroner i andrepremien til denne fredagen.

Trykk her for å spille om 990 millioner kroner i Eurojackpot.