(Nettavisen)

Manchester City har scoret 20 mål i Champions League så langt. Raheem Sterling har seks av dem på samvittigheten. Vi tror den kjappe kantspilleren kommer på scoringslisten igjen i kveld.

Manchester City - Lyon - Raheem Sterling scorer mål - 1,90 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester City har vært i superb form i Champions League denne sesongen. De har vunnet seks og spilt uavgjort i to av kampene så langt. Raheem Sterling er Citys toppscorer i Champions League denne sesongen med sine seks mål.

Det er verdt å merke seg at Sterling aldri har tapt en Champions League-kamp når han har tegnet seg på scoringslisten (14 seire og to uavgjorte) - bare seks spillere har scoret i flere kamper uten å tape. Nederlandske Patrick Kluivert har rekorden (23 seire og to uavgjorte).

Sterling City er i kjempeform nå. Han har scoret imponerende elleve mål på de siste tolv kampene for Manchester City, uansett turnering. Han er mannen franskmennene må passe opp for.

Sjekk alle lørdagens oddstips her!

Det som styrker oss i troen på scoring for den engelske landslagsspilleren er at City spiller borte fra Etihad. Det er nemlig der han har hatt best utteling denne sesongen. 19 av Sterlings 30 mål i alle turneringer denne sesongen har vært scoret på utebane.

Vi synes 1,90 i odds på Raheem Sterling som målscorer er spennende. Spillestopp er klokken 20.55.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset