(Nettavisen)

Mason Greenwood fikk sitt store gjennombrudd denne sesongen, hvor han scoret 18 mål i alle konkurranser for Manchester United.

Ingen tenåringer har tidligere scoret hele 18 mål på en enkelt sesong for Manchester United. Wayne Rooney (2004/2005) og legenden George Best (1965/1966) klarte bare å score 17 mål da de var tenåringer i Manchester-klubben. Det samme endte Brian Kidd på i 1967-1968-sesongen. Greenwood er alene på toppen i «klasssen for tenåringer».

Mason Greenwood scorer mål - 2,10 i odds (Spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League, kvartfinale. I en alder av bare 18 år er Mason Greenwood allerede nevnt som fremtiden for Manchester United og det engelske landsaget. Unggutten har scoret 18 mål for Ole Gunnar Solskjærs mannskap denne sesongen, og han har skaffet seg en plass i startelleveren på bakgrunn av sterke prestasjoner etter koronapausen.

Sjekk alle mandagens oddstips her!

Notorisk målscorer

Greenwood har scoret fem mål på de siste åtte kampene, og han har scorer i snitt ett mål hvert 118. minutt i Premier League og i Europa League denne sesongen.

Faktum er at han er toppscorer hos Manchester United i Europa League med fem mål på syv kamper. I Europa League har han scoret ett mål hvert 92. minutt.

Ca. 30 millioner i Vikinglotto-potten onsdag. Leverer kupongen her!

Nå har han fått to uker hvile, og det burde gi ham krefter til å kjøre karusell med FC København-forsvaret mandag.

Greenwood er en vanvittig avslutter. Han er like god med begge bein. I og rundt boksen er han livsfarlig. Ole Gunnar Solskjær har tidligere sammenlignet den unge spissen med Robin van Persie. Det er slettes ikke dumt.

Vi tror Greenwood senker Ståle Solbakken og FC København mandag kveld. Oddsen på Greenwood-scoring er 2,10. Det funker som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset