(Nettavisen)

Kampen mellom Rotherham og Derby County ble utsatt tirsdag på grunn av regn som gjorde det umulig å spille på New York Stadium. Nå spilles kampen onsdag kl. 20.00.

Rooney, som har vært midlertidig manager i Derby siden Phillip Cocu fikk sparken i november, ble permanent manager på Pride Park i januar. Nå har den tidligere Manchester United-spilleren brukte kontaktene sine på Old Trafford til å forsterke the Rams før siste halvdel av sesongen.

Onsdag er det ca. 115 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

- Teden er en fantastisk ung spiller som jeg har fulgt det siste året. Jeg har selvfølgelig interesse av det som skjer i Manchester United, sa Wayne Rooney til Derby Telegraph.

- Han har gode ferdigheter som kan hjelpe oss. Han er rask og sterk, og han kan spille både i en backfirer og i en backtreer. Det er en nyttig erfaring for han, og han er klar til å gå inn i troppen så snart papirarbeidet er ordnet.

At Derby vinner mot Rotherham gir 2,45 i odds

Mengi debuterte for førstelaget under Ole Gunnar Solskjær mot LASK Linz i Europa League sist sesong, og han har vært kaptein på Uniteds U23-lag denne sesongen.

Han har også spilt for Englands U15-, U16- og U17-landslag.

Rotherham United - Derby 2,70 - 3,00 - 2,45 B (spillestopp onsdag kl. 19.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Championship. Rotherham kan klatre over nedrykksstreken med tre poeng i hjemmekamp mot Derby på New York Stadium som måtte flyttes fra tirsdag til onsdag på grunn av baneforholdene, men vi tror de får problemer mot et Derby County-lag som viser fremgang under Wayne Rooneys ledelse.

The Rams kan ta sin fjerde ligaseier på rad når de tar turen til South Yorkshire onsdag.

Derby County fikk en forferdelig start på sesongen. De sto med kun én seier på de første 15 kampene, men har nå kun tre tap på de 14 siste kampene.

Wayne Rooney har utvilsomt hatt en positiv innvirkning på resultatene etter at han fikk managerjobben i Derby.

Etter tre ligaseire på rad har the Rams fått et pusterom i nedrykkskampen. Etter 1-0-seire mot Bournemouth, QPR og Bristol City har the Rams skaffet seg en luke på fem poeng ned til Rotherham som er under nedrykksstreken.

Rooneys menn trenger virkelig tre poeng i onsdagen kamp, for Rotherham har to kamper mindre spilt enn Derby.

Hektisk Deadline Day

Rotherham hentet inn et par nye ansikter for overgangsvinduet stengte mandag. Den offensive angrepsspilleren Lewis Wing er kommet på lån fra Middlesbrough. Manager Paul Warne har tidligere i overgangsvinduet hentet Ryan Giles. Samtidig har han latt seks spillere forlate klubben: Kyle Vassell, Mickel Miller, Billy Jones, Curtis Tilt, Adam Thompson og Jamie Proctor.

Rotherham tapte 1-3 mot Swansea i helgen, og det gjorde nok ikke godt for selvtilliten. Nå møter de et Derby-lag som er på vei oppover, og som har forsterket laget betydelig før overgangsvinduet stengte mandag.

Det var nemlig en hektisk Deadline Day for Wayne Rooney som totalt hentet inn fem spillere på lån. Han sikret seg den erfarne Stoke City-spissen Lee Gregory ut sesongen. 32-åringen er trolig i troppen til tirsdagens kamp.

Onsdag er det ca. 115 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

George Edmundson, Beni Baningime og Patrick Roberts var de tre siste lånesigneringene. Edmundson er en 23 år gammel midtstopper fra Rangers

22 år gamle Baningime er defensiv midtbanespiller og kommer til the Rams fra Everton.

Roberts, som er 23 år, er angriper. Manchester City-spilleren har tilbragt den første halvdelen av sesongen i Middlesbrough, men skal nå spille resten av sesongen på Pride Park.

Det er ikke bare positive nyheter for Rooney. Han må klare seg uten Krystian Bielik som er ute med en kneskade - igjen. Den polske landslagsspilleren har vært en nøkkelspiller hos Derby.

16 år uten borteseier

The Rams har slitt på New York Stadium. De står uten seier i de fem siste kampene der (0-3-2). Sist gang Derby vant borte mot Rotherham var i 2005. Vi tror Rooney & co tar sin første borteseier mot Rotherham på 16 år.

Vertene er ute av form. De har kun vunnet én av de siste seks kampene på New York Stadium.

Rooneys karer har tross alt vunnet tre av de siste fem bortekampene, og de er i fremgang. Vi synes 2,45 i odds på Derby-seier er bra.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset