(Nettavisen)

Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til tirsdagens V4-omgang fra Eskilstuna. Andelsprisene er fra Kr.50 til Kr .500

Lerum med sterke V86-tips 18. januar - samtlige V86-systemer på Andelstorget suste inn
Undertegnede gjorde nesten rent bord under V86-omgangen fra Åby og Solvalla. Hovedbankeren Unique Creation lekte hjem seieren fra tidlig tet, mens godbiten Ess Mahatma (2-valg) stod først på vår rank. Den minste V86-bongen til Kr.191,50 satt igjen med tre hester i finalen, men røk der, og dermed ble det kun en trøstegevinst på Kr.957,-. Samtlige systemer på Andelstorget suste imidlertid inn, og de betalte ut som følger:

1 system til Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.22 840
3 systemer til Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.20 756 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi skal som vanlig til Sverige først denne tirsdagen, og det er en ordentlig herlig V4-lunsj vi får servert fra Eskilstuna. På Andelstorget spiller vi bankerfritt, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 6 Bradbee – Hadde vært KLINK om dette hadde vært sprint, men den har uansett en stor sjanse i omgivelser som dette. Fyker normalt til tet, vi ser ikke helt hvem som skal trykke opp noe tempo underveis, og den kan dermed få det billig der foran. Er dessuten alltid svært godt forberedt, og kusken er også i bra form. Skal stå først.

V4-2 : 1 Mister A. – Er en knallgod hest i grunnlaget, og den gjør en svært spennende start etter en lengre treningspause. Er kanskje ikke i superform direkte, men er uansett såpass god at den duger i massevis i et løp som dette. Settes først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 7 Will I Am – Spurtet meget bra etter hinder på veien sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Er en flink hest i grunnlaget, og det skal bli spennende å se den i hendene til offensive Mika Forss. Det kan vise seg å være en «giftig kombo», og vi roper et stort varsko.

V4-4 : 4 Holy Ground – Er egentlig en ganske bra hest i grunnlaget, og spesielt når den har funnet litt form. Sist spurtet den meget sterkt etter sene luker, gikk PIGG i mål, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Lövdal opp nå er spennende, og vi setter den helfrekt først.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»