(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Ukens beste V64-omgang venter, og da er det aldri feil at vi også har DOBBEL V64-JACKPOT med over 2,3 millioner ekstra i sekserpotten. Kveldens beste banker kommer ut i V64-3, og der tror vi MYE på tidlig tet og slutt for 4 Bowling Orlando som er satt opp for oppgaven. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 6 Loveyouecus – Står med fem smultringer i raden, og blir nok ikke mye spilt. Dette er dog en BRA hest i et løp som dette, og den må passes i kveld. Kammet med seg tre seire i fjor, men har hittil i år kun fått vinne en gang. Så veldig fin ut sist, og kom mer eller mindre fulltanket til mål da. Så formsterk ut, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Vi har sett denne fra springspor i volten tidligere, og den er KJAPP ut. Her blir det normalt tet, og fra den posisjonen pleier den å selge seg dyrt. SE OPP!

V64-2 : 2 Gaya De Pervenche – Har fått to løp i kroppen etter pause, og selv om den ikke vant sist så var den helt OK i nederlaget. Har en aldeles skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og normalt leder den et løp som dette rundt om. Hadde kun 30% av innsatsene på seg når vi la ut våre tips, men den burde faktisk hatt rundt 50% av innsatsene på seg. Skal stå soleklart først, og vi tror mye på denne favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-3 : 4 Bowling Orlando – Kommer ut etter en lengre treningspause, og det er meget gode rapporter på den direkte. Fra stallen har man stor tro, og forventer en sterk innsats direkte. Daniel Wäjersten er superdyktig, han har full form på stallen sin, og har nok siktet på denne oppgaven med hele 80 000 kroner i førstepremie. Er kun 300 kroner fra å vippe over på 40m tillegg, og står altså helt perfekt til. Er dessuten kjapp fra start, og det vil overraske oss mye om den ikke får gratis tet på første bortre. MÅ HA EN STOR SJANSE!

V64-4 : 4 Aperol Broline – Spor 4-6 er de beste på denne banen, og man får litt ekstra fart fra start fra de sporene. Aperol Broline er flink fra start, og løser den ut feilfritt så kan det bli tet. Fra tet har den tidligere gjort to løp, og den har ikke tapt fra den posisjonen. Settes knepent foran favoritten 2 Queen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-5 : 14 Havglimt – Har sett helt rå ut i comebacket, og skulle den fortsette denne utviklingen, ja, da vil den etter hvert duge i eliten. Dukket opp etter et lengre avbrekk nest sist, og var helt rå fra dødens. Tapte knepent, og viste 20,2 s 800m. I NM sist spurtet den voldsomt mellom hester på oppløpet, og gikk PIGG i mål. Oppgaven som venter i kveld er ikke helt optimal, men skulle Tjomsland ha litt flyt på veien så skal denne ikke bli enkel å stå i mot. Slår til som en godbit?

V64-6 : 3 Sweetman – Er en «SEIG» tetløper, og selv om den møter ganske tøff motstand så har den en meget bra sjanse. Har vunnet 12 av 17 løp som den har gått i tet, og vinner altså kun løp når den får gå foran. Formen skal være bra, her blir det tet, og skulle den ikke få trykk på seg hele veien så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. Leder rundt om?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.