Gå til sidens hovedinnhold

Formsterke Vidar Hop har V5-bankeren på Jarlsberg

En usedvanlig innholdsrik uke innledes med V5-lunsj på Jarlsberg.

(Nettavisen)

Vi har en meget spennende uke foran oss med store internasjonale potter å spille om. Onsdag er det stor jackpot i V86-spillet fra Solvalla/Bergsåker med hele 8 206 404 SEK ekstra i potten for 8 rette. Lørdag er det Paralympiatravet med internasjonal V75 fra Åby og hele 80 millioner i premiepotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpot er det også mandag kveld. Hele 457 770 kr venter ekstra i sekserpotten i kveldens V65 på Klosterskogen. Mandagen innledes med tidlig V5-lunsj på Jarlsberg og deretter er det som vanlig V4-lunsj fra Sverige, i dag fra Skellefteå. Kveldens svenske V64-omgang går av stabelen i Østersund.

Det har strømmet på med flotte gevinster de siste dagene og i lørdag ble det flotte gevinster både på Klampenborg og på Biri, mens det ble flotte V65-gevinster på Klosterskogen torsdag.

Herlige V65-gevinster på Klosterskogen torsdag 29. april
Det var millionjackpot i V65-spillet på Klosterskogen torsdag kveld. Hele fire favoritter vant, men i V65-2 smalt det skikkelig. Sjuendevalget og 2,8 prosenteren 12 Logical Ocean spurtet strålende til seier. Leirvågs største V65-forslag (innl.pris kr 1 875) hadde med denne på kun fem hester. Det forslaget betalte tilbake flotte 11 673 kr.

Sju andelslag inn på Eksperten
Eksperten ble det totalt klaff for sju andelslag. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 (11 673 kr i utbetaling), ett andelslag med fem andeler a kr 300 (11 612 kr i utbetaling) og tre systemspill med fire andeler a kr 750 (11 917 kr i utbetaling).

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Solid V65-gevinster på Biri lørdag 1. mai
Leirvåg traff også meget godt med tipsene til lørdagskveldens V65-omgang på Biri. Folkebankeren 7 Vestpol Lodin innfridde i V65-2, men det var samtidig den eneste favoritten som vant. Leirvågs 960-kroners V65-forslag på Nettavisen satt klokkerent og betalte tilbake pene 7 099 kr. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 13 andelslag med andelsriser på kr 100, 200, 250, 300 og 500 kr.

Da retter vi blikket mot mandagens "franske lunsj" på Jarlsberg. Det er internasjonal V5 på menyen og spillestopp i V5 er allerede kl 11.35. Jeg finner min banker i V5-2.

Formsterke Hop kusker V5-bankeren
Vidar Hop vant to løp både på Klosterskogen torsdag og på Jarlsberg fredag og i dagens V5-lunsj har han sin klart beste vinnersjanse med 1 Constant Caviar i V5-2. Den Anders Lundstrøm Wolden-trente fireårshoppa starter fire ganger som treåring og var nede på 15-tallet i sine to siste starter som toer og tredje i mål. Det var god hester med i begge de løpene. Innledet karrieren med seier i et løp på Klosterkogen. Trener bra, i følge Wolden og møter svært billig motstand i dag. 1 Constant Caviar blir min V5-banker på Jarlsberg.

Hamre eller Høitomt i V5-1
Slik ser det ihvertfall ut på forhånd. Frode Hamre har beste hesten i 8 Staro On The Rocks, men åttendespor bak bilen på sprint er aldri noe pluss. 3 Dan Mølgård og Eirik Høitomt står bedre til spormessig og selv om sprint neppe er hestens beste distanse, er det bra vinnersjanse i dag. Jeg tar også med meg flinke 5 C.Nu Gilbak på samtlige V5-forslag.

Bra sjanse for Mikkelborg
Etter en periode med resultater på det jevne, har det løsnet igjen for 2 Es Trenc. Enkel tetseier på sprint nest sist på Biri og overrasket litt med å vinne like enkelt over 2100 meter på samme bane for to uker siden. Er den klare tetkandidaten i V5-3 og er min favoritt. Men støter på formsterke konkurrenter og er ingen klink vinner.

Møter ikke Black Cash nå
De beste hestene står i vanskelige spor i V5-4/DD-1 som er stengt på 600 startpoeng. 9 Sweet Caroline E.P. blir min favoritt. Hoppa til Bjørn Duestad satt i tet sist, men maktet ikke å svare tøffingen Black Cash mot mål, men holdt flott til andreplass. Møter ingen Black Cash i dag og blir min favoritt i V5-4.

Malmin har DD-bankeren
To hester hever seg litt over resten i V5-5/DD-2. 4 Haley B.R. og 5 Cordially. Førstnevnte er den klare tetkandidaten i løpet og selv om 5 Cordially kanskje har enda bedre kapasitet, synes jeg det er fordel Malmin-traveren. 4 Haley B.R. blir min DD-banker på Jarlsberg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.