(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Biri byr på travfest denne helgen, og moroa sparkes i gang i kveld hvor man blant annet skal kjøre/ri Biri Allround. I V65-spillet så er normalt 4 Ramstad Kristian (V65-5) helt klink, og taper ikke sitt løp fra tet om alt går riktig for seg. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 7 Bjørnemyr Best – Var knallgod fra dødens sist, og viste virkelig hvor bra denne kan være. Gangen før feilet den håpløst like etter at bilen slapp feltet, og den er ikke 100% travsikker. Tramper den avgårde så kan det muligens bli tidlig tet, og siden er dette løpet over. Skal stå først på ranken. 2 Briskeby Miks – Liker vi utviklingen på, og den var god i nederlaget mot en såpass bra hest som Fjord Odin sist. Er dessuten kjapp fra start, og Mikkelborg vil nok være med å kjøre litt her. Disse to skiller seg ganske klart ut.

V65-2 : 5 Bjørlifaksa – Utvikler seg meget fint, og gikk klart bra etter galopp sist. Vi hadde faktisk 27,9 s 1000m på klokken, og det må være bra. Kan helt sikkert en 30-tid, og det rekker i omgivelser som dette. Må med på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 6 Vitro Diablo – Er satt perfekt opp mot årets Biri Allround, og dette er altså travdelen. Montedelen kommer senere på kvelden. Vitro Diablo er LYNRASK fra start, og selv om hester på innsiden også kan flytte på seg så er vel de interessert i denne meget gode ryggen? Kan fyke til tidlig tet, og da er fort dette over på en lynrask bane. Favoritten er svært motivert.

V65-4 : 2 Callas – Er i toppform, og var også klart bra fra dødens sist. I kveld ønsker nok Frode Hamre et litt annet opplegg for sin springer, og klaffer det bare litt underveis så har den en bra sjanse i dette ellers svært så jevne oppgjøret.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Ramstad Kristian – Har en skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og den er «klink» om den leverer som de siste gangene. Kom alene til mål på Sørlandet sist, og har funnet superformen. Her blir det gratis tet, og siden skal dette være over. Blir fredagens beste V65-banker, og vi kan ikke spekulere. ALL IN!

V65-6 : 5 Sweet Brillanti – Sist 1 Alegrito hadde innerspor (31. mai) var den helt sjanseløs å forsvare det, og det betyr at den kan være i trøbbel i kveld. Vår ide har alltid vært veldig kapabel, men i ny regi skikker den seg også, og det betyr at den får de fremgangene den fortjener. Ble grovt hindret sist, tapte mye, men kom voldsomt tilbake nedover oppløpet, og hadde med garanti kjempet om seieren uten hinder på veien da. Gikk 11,3 s 300m som ubrukt. Sporet passer perfekt, og vi iler til med tipsnikken.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.