(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark byr altså på en internasjonal V65-omgang denne kvelden, og det betyr at våre venner fra Sverige er med, noe som igjen betyr at omsetningen blir litt høyere enn normalt. 5 Vest Bris (V65-1) er kveldens beste banker, og vi tror mye på tet og slutt. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 5 Vest Bris – Har fått to løp i kroppen etter pause, og det har nok gjort godt. Var ikke helt på topp første gang ut, men klart bedre sist hvor den vant sikkert etter å ha vist 24,5 s 300m. Kommer ut på sin beste distanse i kveld, nå blir det på med en BIKE, og den leder normalt et løp som dette rundt om leverer den som den skal. Er en svært motivert favoritt.

V65-2 : 2 Deep Sea Lucky – Innledet året strålende, og radet opp med fem strake seire. Sist var den svak, og det er klart at det gjør oss usikre. Normalt er den «klink» her med normal form, men vi vil gjerne se den i ett løp igjen før vi går ALL IN. Motivert, men… 4 Enough Genius – Gikk klart bra i kulissene etter hinder underveis sist, og den varslet litt form da. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og skulle favoritten være noe under pari så er Enough Genius mer enn god nok i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Førlands Odin – Suste til tet sist, og holdt bra. Ble kun plukket ned av gode Smedheim Braut oppunder mål. Er nok forbedret med det løpet i kroppen, nå fester Tom Erga på en BIKE på sin springer, og fra tet på en kjapp sprint må sjansene være gode. Ved gardering så skal man være OBS på 10 Kringeland Enok som har fått to løp i kroppen etter pause. Ble sittende fast sist, og kom til mål med krefter igjen. Kan være enda bedre i kveld, «luringen» Svein Ove Wassberg får sjansen, og den må altså med på en tidlig gardering.

V65-4 : 6 Mahalo – Er tilbake igjen på Forus etter et opphold hos Østre, den er nybehandlet, og vi har en feeling for at man tar turen til Bergen med klare ambisjoner. Vær OBS på at Wiig egentlig kun hadde dette oppsittet i kveld, så kom han i tillegg på en hest til når listene var klare. Hadde altså planer om å reise til Bergen for å kjøre en hest, og da sier det seg selv at den må ha trent meget bra i denne pausen. Slår til som en godbit mot helt riktig motstand?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 9 Esperanza Trunoise – Gikk enormt etter galopp tredje sist, mens den var noe under pari nest sist. Sist spurtet den sterkt, og gjorde det mot tøff motstand. I kveld møter den riktig motstand, den har stor fordel av et lite felt, og skal passes. Best er 7 Amazing Street, nå er den billigere ute, og viser den bare litt form så dukker den opp på foto.

V65-6 : 5 Magnums Valentin – Viste tredje sist at den er KJAPP ut bak bilen, og dette kan fort dreie seg om tet og slutt. Kommer ut etter en liten pause, men skal være i bra form, og kan egentlig ikke få en veldig mye bedre oppgave enn dette. Klar tipsener i en ellers småskummel finale.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.