(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bergen Travpark byr på en klart spennende V65-jackpotomgang denne kvelden, og vi har som vanlig jobbet godt med løpene til en av våre favorittbaner. Den beste V65-bankeren blir neppe en av torsdagens tyngste favoritter, men vi må uansett bare tro hardt på 3 L.A.'s Circus Queen. Dette er en hoppe med HØY kapasitet, og den har vunnet veldig enkelt to ganger på rappen. Senker rekorden sin mye på torsdag, og taper neppe om alt går riktig for seg. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Kringeland Enok – Fullførte solid sist, og den holder sin flotte form. Fjerde sist stod den likt med Magnums Othello i V75’en, og satt da noe fast i kulissene. Torsdag er den 40m billigere ute, den er kuskeplusset med Björn Steine, og trenger ikke å bli veldig enkel å plukke ned på en kjapp bane. OBS!

V65-2 : 3 Kavaleren – Tok en solid seier etter reise utvendig leder sist, og den utvikler seg veldig fint. Møter stadig bedre hester, men er også veldig god selv. Fra et perfekt spor bak bilen så føler vi det er snakk om en veldig motivert favoritt. Velger man å spekulere så er det i førsterekke 8 Tom Odin i mot. Den gikk fullt godkjent sist, og pleier å finne formen på denne tiden av året.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 3 L.A.’s Circus Queen – Har vunnet sprettlett to ganger på rappen, og dette er en traver som fort kan senke rekorden sin MYE om det skulle bli nødvendig. Avsluttet i 14-fart sist, og gjorde det enkelt. Er 20m tøffere ute kontra 1 Explosive Hangover nå, men er normalt MYE bedre enn den, og vi tror at Djøseland runder til en ny seier med dette talentet. 5 Holy Mary – Gikk tidsmessig OK i comebacket sist, men prestasjonen var ikke noe spesielt bra, og den må løfte seg mye om den skal utfordre vår favoritt.

V65-4 : 8 Umbra D.E. – Er kommet inn på Stall Wassberg, og det skal bli spennende å se hvordan denne gjør det mot ganske billig motstand i Bergen. Har egentlig fin grunnkapasitet, og glem ikke at den var meget god toer bak Anders U.S. på Forus 14. mars. Hadde man plassert inn Anders U.S. her så hadde den fått MANGE tilhengere i totoen, men det gjør neppe Umbra D.E. Vi liker når hopper/hingster skifter miljø, og skulle denne få seg en oppsving etter miljøbyttet, ja, da duger den her.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 Borkeld – Fikk aldri helt sjansen etter pause sist, og var ordentlig positiv da. Er trolig forbedret med det løpet i kroppen, den møter helt riktig motstand, og fra tredje omvendt burde den få en fin start. Kan fort være en «sikker vinner» om den leverer som sist, og blir kjørt med. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror MYE på.

V65-6 : 9 Deep Sea Dream – Er ikke veldig glad i monte lengre, og vi vektlegger ikke innsatsen sist for hardt. Spurtet bra i kulissene mot ELITEN nest sist, og var skikkelig oppløftende da. Er brennkvikk ut med volte, og her håper vi at Øyvind Austevoll klemmer til direkte. Duger mot disse, og den må passes!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.