(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Forus byr på en spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og dette er en omgang vi virkelig gleder oss til. I flere av løpene er det mange vinnerkandidater, og det burde gå mot fine V65-kroner til de som løser denne rebusen. Den beste bankeren dukker opp i V65-3, og der spekulerer vi ikke mot vinnermaskinen 4 Coktail Rebellion.

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Førlands Odin – Har fått to løp i kroppen etter pause, og var klink overlegen i Bergen for noen få dager siden. La da inn 21,9 s 300m med krefter igjen. I kveld blir det gratis tet, og den bli alt annet enn enkel å plukke ned om den leverer som sist. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet? SPILLES!

V65-2 : 6 Whata Genius – Her er det veldig jevnt/åpent, og vi plukker med oss litt hester. Ideen har en råtten rad, og blir garantert ikke mye spilt. Har fått to løp i kroppen etter pause, og sist satt den fakta bom fast med masse krefter igjen. Viste da 12,7 s 300m, og møtte mange av de samme som nå. Prøves som et helfrekt objekt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 4 Coktail Rebellion –
Viser få svakhetstegn, og rader opp med seire. Har de to siste årene vunnet 10 av 14 løp, og er rett og slett en knallgod hest i grunnlaget. Har igjen en passende oppgave foran seg, og normalt dreier dette seg om tidlig tet og slutt. Er en motivert storfavoritt.

V65-4 : 10 Stjernebjørn – Gjør bare fine løp, og innsatsen i nederlaget mot en formtoppet Åse Elden sist var også bra. Møter i kveld veldig riktig motstand, den står perfekt til i springsporet på tillegg, og vil normalt få en fin start. En kjapp sprint trenger dessuten ikke være feil, og vi plasserer den knepent foran 5 Dag Frøya.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Kendrick B.R. – Er egentlig en ganske lovende 4-åring, og vi likte den skarpt etter pause sist. Leverte der en strålende avslutning i 09-fart, og avgjorde enkelt. I kveld fyker den til tet, og på en lynrask bane blir den ikke enkel å plukke ned om den leverer som sist. MÅ MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-6 : 5 Muito Obrigada – Har vært helt strålende på slutten, og vant igjen veldig enkelt sist. Avsluttet da i 10-fart. Er i kveld meldt med sko på alle fire, og en vanlig vogn. Det trekker ned, og gjør at vi ikke tør å gå ALL IN på den. Skal stå først, men når man ikke makser den på utstyret så avstår vi fra et bankerspill. Glem ikke at når den tapte for 11 Jon Snow tredje sist så gikk den skoløs og med BIKE…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.