(Nettavisen)

V75 Påskebonanza er halvveis etter fredagens V75-omgang på Färjestad. Her ble det ingen utbetaling for 5 rette og dermed ble det over 9,7 mill SEK overført til søndagens V75 Romma. Her er det Grand Finale i V75 Påskebonanza med internasjonal V75 og MULTIJACKPOT på Romme. Før lørdagens V75-omgang på Dannero ligger det nå 53 190 573 SEK ekstra i sjuerpotten. Eventuelle jackpot på Dannero lørdag kommer i tillegg. Spillestopp er søndag kl 16.20.

Du kan selvsagt kjøpe Lyntoto til søndagens Multijackpot når som helst.

Lørdag (Påskeaften) avvikles V75-løpene på Dannero som erstatning for Klosterskogen. Internasjonal V75 med 33 millioner i premiepotten. Spillestopp i V75 kl 15.00.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. I spillboksen under kan du kjøpe Lyntoto til Grand Finale i V75 Påskebonanza på Romme


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. I spillboksen under kan du kjøpe Lyntoto til lørdagens V75 på Dannero.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. I spillboksen under kan du kjøpe Lyntoto til Grand Finale i V75 Påskebonanza på Romme.