(Nettavisen)

Lerum med supertips på Färjestad 18. april - Kr.432 ble til Kr.18 676!
Det var kun BREDDLOPP i V65-omgangen på Färjestad denne lørdagen, og slike løp er krevende å ranke. Undertegnede gjorde dog jobben, og belønningen ble solid for de som tok rygg. Dagens beste banker, Lidaz Katzner (2-valg), slo til i løpet hvor de fleste valgte å banke Enjoy's Top Gun (60,1%). Ellers ble Dallas Brick (16,7%) løftet frem som dagens beste objekt. Undertegnedes bong på Kr.432 satt som spikret, og betalte ut svært solide Kr.18 676,-.

Nye sterke tips fra Lerum - denne gangen til Eskilstuna 20. april!
Pga mangel på en utgang kom vi dessverre ikke i mål på systemene, men ellers satt ALT av de flate bongene på Eksperten. Ninepoints Yankee (2-valg) ble lansert som en av dagens virkelige godbiter, og den innfridde også enkelt fra tet. Den flate V64-bongen til Kr.480 suste inn, og betalte ut meget fine Kr.3 305,-.

Leirvåg med herlig V65-suksess på Jarlsberg tirsdag 21. april!
Det ble herlig fullklaff for Leirvågs største V65-forslag på Jarlsberg tirsdag. Bankeren 4 Gretzky Boko innfridde som ventet og storfavorittene 9 Ingbest (V65-3) og 2 Bokli Stjernen (V65-4) falt begge tungt i sine respektive løp. V65-forslaget med innl. pris på kr 1875 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 15 691 kr. På Eksperten ble det fullklaff for seks andelslag (fire stk med fire andeler a kr 500) og to systemspill (begge med fire andeler a kr 750).

Lerum med V5 og SISTE INFO V65-suksess på Solvalla/Bergsåker 22.april!
Samtlige V5-bonger satt på Solvalla denne onsdagen (15 stk på Eksperten). Innleveringsprisen på disse var fra Kr.500 (ti andeler a Kr.50/fem andeler a Kr.101/fire andeler a Kr.125) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Nøkkelen til at samtlige V5-bonger gikk inn var at vi på de minste bongene banket Sashay Kemp (2-valg). Utbetalingen på bongene var Kr.5 056 hver seg.

I V65-spillet så suste også samtlige SISTE INFO V65-bonger inn (11 stk på Eksperten), og innleveringsprisen på disse var fra Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Utbetalingen på disse var fra Kr.6 245 til Kr.6 717. Bankeren på disse bongene var Tiny Rocket (25,1%).

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Lunsjen til Hagmyren ser ikke veldig vrien ut, og vi ganger derfor våre bonger noe opp slik at vi kan få V4 flere ganger. Again Boko (V4-1) tror vi knallhardt på, og blir veldig skuffet om den ikke leder sitt løp fra start til mål. Var klart godkjent i årsdebuten, og er trolig ytterligere forbedret nå. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 1 Again Boko – Hadde vi tro på i tøffere omgivelser sist, men ble da spurtet ned av knallgode Radetzky. Har normalt gått klart frem med det løpet i kroppen, her er det med få unntak billig i mot, og distansen er trolig kun et stort pluss. Er veldig kjapp fra start, og dette taper vel ikke Again Kronos fra tet?

V4-2 : 1 Pysola – Kom til mål med krefter igjen sist, og det klaffet rett og slett ikke underveis da. På klokken hadde vi faktisk 24,0 s 500m… Blir trolig bare bedre og bedre fremover, og på en kjapp bane kan denne umulig bli enkel å fange. Må bare spilles med drømmebetingelser!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 7 Importedfrmdetroit – Beste hesten i feltet er 9 Zephyr Kronos, men den er også «KLINK SPESIELL», og en hest vi ikke stoler fullt ut på. Vår ide er svært grunnkapabel, den har fått et løp i kroppen etter pause, og ventes forbedret. Må med på alt av seriøse bonger!

V4-4 : 9 Prins C.K. – Vi garderer finalen BREDT! Favoritten blir TUNGT betrodd, og er en motivert favoritt. Vær dog OBS på at selv om den vant så fungerte den elendig i debuten for Persson, og den må nesten fungere bedre nå om den skal bli ropt opp. Persson er flink på slike «kaldinger», og det skal bli spennende å se hvordan Mats Djuse håndterer denne om den traver like dårlig som sist. Motivert, men…