(Nettavisen)

Travløp kan være veldig spennende, og gi gode gevinster. Som ny spiller er det likevel ikke alltid så lett å vite forskjell på de forskjellige spilltypene, eller hvordan får levert spill. Her får du en enkel innføring.

Hva er lyntoto?

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest. Spillmaskinen velger ut en blanding av hester for deg. Du bestemmer selv hvor mye du vil spille for.

I boksen under kan du klikke på pilen ved siden av summen og endre beløp. For å levere klikker man på spill nå.

Hestespillet V75 har som regel de største premiene. Spillet går ut på å velge riktig vinner-hest i 7 løp. Dersom du får 7, 6 og 5 rette får du utbetalt en premie.

Enkelt forklart kan man si at den hesten som kommer først i mål har et nummer. Har du krysset av for dette nummeret på din kupong så har du riktig. Akkurat som i Lotto, men her har kulene fire ben.

Registrer deg som spiller

Når man spiller lyntoto på nett må man registrere seg som spiller hos Norsk Rikstoto. Det kan du gjøre gratis og uforpliktende ved å klikke her.

Se travløp

Noe av det mest spennende med å levere en lyntoto-kupong er å følge med på løpet direkte og se om hestene du har spilt på vinner. Nettavisen sender V75 løpene gratis. Klikk her for å se løpene.