(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bergen Travpark byr på en KNALLFIN JACKPOTOMGANG denne kvelden, og vi er som vanlig på hugget fra banen mellom de syv fjell. Tidligere i år har vi gjort det svært skarpt i Bergen, og du har vel ikke glemt følgende:

I Bergen 17. februar ble det fullklaff for undertegnedes største V65-bong til Kr.1 800, og den betalte ut Kr.54 402. Samme dag ble det fullklaff for den største V4-bongen til Kr.1 080, og her kunne man hente ut Kr.28 606. I lunsjen til Bergen 10. mars betalte den lille V4-bongen til Kr.240 ut Kr.2 020. I Bergen 18. mars var undertegnede igjen på jobb, og den store V65-bongen til Kr.1 728 betalte ut Kr.11 799. I V5-spillet kunne man hente ut Kr.9 788 om man hadde satset Kr.480. Kurt Leirvåg var ansvarlig for tipsene i Bergen 28. mars, og da betalte V65-bongen på Kr.980 ut Kr.19 813!

Torsdag jakter vi nye gevinster, og gjør det ved å gå hardt ut! Vi banker nemlig 2 Ramstad Balder (V65-1), og blir veldig overrasket om den ikke leder hele veien. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-1 : 2 Ramstad Balder – Andreas Opheim tar altså den lange turen til Bergen torsdag for å årsdebutere med flyvemaskinen sin, og det hadde han aldri gjort om han ikke hadde trodd på seier. Er riktignok meldt hardt i grunnlaget, men dette er en voldsom sprinter som ikke har problemer med å jogge en lav 23-tid direkte. Når den travet 22,4 på Jarlsberg i fjor sommer så stod den til 2,0 i odds mot Lesja Odin… Er rett og slett en knallgod hest, den er brennkvikk fra start, og vi blir fakta overrasket om ikke dreier seg om tet og slutt.

V65-2 : 9 Vincent – Har problemer med kroppen sin, og er ikke alltid like fin å se på. Kommer nå ut etter en liten pause, og er nok fikset på. Står i et helt ypperlig smygspor, her blir det trolig tempo, og det kan bli dønn riktig å komme bakfra med sparte krefter. På ren kapasitet/fart er dette en meget god hest i et løp som dette. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 5 V.G. Prinsen – Har en veldig bra toppfart, og det skal bli spennende å se den under sal. Helene Kolle tar turen helt fra Østlandet, og da bør den ha vist OK ting i jobb under sal. Dette er altså en supersprint på kun 1100m, men det tror vi passer perfekt for V.G. Prinsen. Kan komme susende direkte her om den trives under sal, og vi iler til med tipsnikken.

V65-4 : 6 Idu Bork – Spurtet voldsomt til seier nest sist, og da viste den faktisk 20,7 s 300m. I V75’en i helgen ble det galopp fra start, men den kom da enormt tilbake, og på klokken stod det 23,4 s 1000m. Da fikk den seg en ordentlig «tømmer», og med tanke på at det ikke er mange dagene siden så er vi litt spent på hvordan det slår ut på en hest som har hatt sine problemer. Vinner dette feilfritt, den skal stå først, men vi går ikke ALL IN på den da løpet i helgen kan ha kostet mer enn det smakte.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 9 Enough Genius – Er en meget god hest i grunnlaget sitt, og den er på vei mot formen nå. Har fått to løp i kroppen etter pause, og spurtet riktig så positivt sist. Her står den i ryggen på brennkvikke 2 My Hurricane, og den vil komme fint gjennom på startsiden. Speeder ned alt om det bare blir litt tempo?

V65-6 : 6 Førlands Odin – Er feltes i særklasse beste hest, og den gjør en svært spennende start i regi Tom Erga. Innledet fjoråret sterkt, og den pleier å levere etter pause/opphold. Tom Erga har en voldsom form på stallen sin, og det skal bli interessant å se denne kapasitettraveren i ny regi. Vi tror ikke den taper om den er i nærheten av sitt beste direkte, og det er snakk om torsdagens beste objekt. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.