(Nettavisen)

I og med at de norske travbanene ikke får avvikle løp inntil videre, er det Sverige som gjelder for alle penga denne weekenden. Lørdag er det gedigen V75 på Solvalla med finaleløp og hele 65 millioner i den totale premiepotten. Du kan vinne 26 millioner. Svenske starttider gjelder. Spillestopp i V75 kl 16.20.

Det ble helt elleville 135,5 mill omsatt i V75 på Bergsåker forrige lørdag. Undertegnede kom ikke i land med sine tips da, men det gjorde til gjengjeld vår svenske samarbeidspartner Snoken.

Snoken med STORESLEM på V75 - Alt satt på Bergsåker 21. mars!
SNOKEN gjorde rent bord og traff på ALT! Totalt ble det solgt 29 andelslag med Snoken på Eksperten, og alle disse gikk inn med sju rette.

* Sju andelslag med fire andeler a kr 250 betalte ut kr 28 165 hver seg
* Fire andelslag med ti andeler a kr 100 betalte ut kr 28 165 hver seg
* Seks andelslag med fire andeler a kr 300 betalte ut kr 28 665 hver seg.
* Seks andelslag med fire andeler a kr 500 betalte ut kr 29 291 hver seg
* Fire andelslag med ti andeler a kr 200 betalte ut kr 29 291 hver seg
* To andelslag med fire andeler a kr 750 betalte ut kr 30 917 hver seg

Totalt ble det 836 549 kr innspilt av en omsetning på andelslagene fra Snoken på 41 730 kr. Totalt omsatte Nettavisen for 224 000 på Eksperten i V75 på Bergsåker forrige lørdag.

Lerum med strålende V4-treff på Romme 20. mars - kr 980 ble til kr 20 097
Det ble svært vrient på Romme denne kvelden, og ingen løste V64-rebusen. Det betyr at vi har en gedigen V64-jackpot i vente på mandag, og der ligger det voldsomme 6,2 millioner ekstra i sekserpotten. Heller ikke vi kom i mål med våre V64-bonger. I V4-spillet traff vi bedre, og bongen på kr 980 satt som spikret. Utbetalingen på den bongen ble kanonfine kr 20 097.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 begynner klokken 16.20:

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Solvalla står for lørdagens STORE HØYDEPUNKT, og det er altså dags for V75-finaler fra hovedbanen i Sverige. En omsetning på ca 100 millioner ventes, og det betyr at du faktisk kan vinne gedigne 26 millioner på lørdag! Vi har som vanlig jobbet solid i arkivet, og flere høyaktuelle objekter blir servert. Når det gjelder dagens beste banker så kommer den ut i V75-2, og det løpet taper ikke 5 King Of Everything om den går som på slutten. Suser til tet, og siden skal det være over! Ta rygg på følgende:

V75-1 : 4 Ultra Bright – Henter normalt enkelt en lengde på 3 Hevin Boko, og kan kanskje komme seg til tet her? Ble kjørt ned sist, og det var grunnen til galoppen. Virker ellers å være veldig formsterk, nå rykkes skoene rundt, og den er spillbar i innledningsløpet. 6 Unique Juni – Har imponert oss i Frankrike, og var knallgod til seier sist. Hadde mye motflyt i fjor, og fikk derfor ikke vinne. Er mer enn god nok om den leverer som i Frankrike, og om det klaffer litt på veien. 1 Golden Tricks – Er en ordentlig bra hoppe, og en hest som vi har likt i flere av løpene vi har sett den i USA. Er veldig kjapp fra start, men så er spørsmålet : Vil Kihlström kjøre offensivt til med den direkte? Han er umulig å regne på, og vi nøyer oss derfor med å sette den på outsiderplassen. Hadde for eksempel Kontio kjørt, ja, da hadde vi satt den først.

3 Hevin Boko – Har ingen fordel av en kjapp sprint, og den må fort gjøre grovjobben selv. Det er omtrent umulig i tøffe omgivelser som dette på en oppjaget sprint. Nå rykkes skoene rundt, og det er naturligvis et pluss. Er dog kun en liten outsider på en upassende distanse. 8 Wild Love – Er langskuddet i innledningen. Har ikke vokst seg helt inn i eliten enda, men den er likevel brenngod! Avslutningen sist var helt spinnvill, og den så utrolig formsterk ut. Plukkes med som et 5-valg. Disse fem kan vinne, og det skal være et solid lås.

Vår rangering : A : 4 B : 6-1-3-8 C : 7-2-5

V75-2 : 5 King Of Everything – Rader opp i stor stil, og dette er en hest som konkurrentene har stor respekt for. Spesielt nest sist var den helt rå, mens den sist fikk bløffe hjem løpet via 13,2 s 800m. Får normalt gratis tet, og siden er dette hesten å slå. Etter at Maestro Crowe er blitt strøket så er dette dagens beste banker.

2 Bottnas Fantom – Fikk maks bak Maestro Crowe sist, men gjorde et fint løp etter pause. Ventes forbedret til denne starten, den har solid kapasitet, og Nurmos pleier å være lei å hanskes med på disse FINALEDAGENE. Løpets klare outsider. Vi blir veldig overrasket om andre blander seg inn i seiersstriden selv om feltet inneholder flere flotte hester.

Vår rangering : A : 5 B : 2 C : 1-7-8-3-4-10-6-12-9

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-3 : 11 Elian Web – Ble det feil for sist, og det er ikke slike løp denne skal ha. Travet uansett 10,9, og det er sterkt med tanke på et sånt opplegg. Glem ikke at den stod til 1,3 i odds mot 5 Disco Volante i det nevnte løpet… I løpene før det var den helt strålende, og vi føler oss sikre på at den vil levere på lørdag. Nå får den gå med i rygger, og blir det bare litt tempo så er denne SYLVASS på ren speed. Kommer på lette bein når de andre har kjørt fra seg? SPILLES!

3 Baron Gift – Spurtet meget sterkt sist, og viste full form etter en liten pause. Det at den fikk gå uten sko var nok et veldig stort pluss. Det blir samme balanse på lørdag, sporet er perfekt, og distansen takler vel han bedre enn noen andre i feltet. OBS! 5 Disco Volante – Hadde vi banket på en sprint, men ikke over mellomdistanse. De elleve siste startene på lengre distanser enn sprint har en fasit på 0-2-2, og den har ikke vunnet over mellomdistanse siden 2018… Formen nå er strålende, og skulle han få det gratis i tet så kan det naturligvis gå. Vi kjøper den uansett ikke som storfavoritt.

6 Gareth Boko – Holder toppform, og vi er litt inne på at det er denne som må trave utvendig for favoritten. Marc Elias er en svak dødens kusk, og han trykker ofte litt hardere på enn hva hestene tåler. Det betyr at vi tror det kan bli tempo her, men da er også favoritten samt Gareth Boko i trøbbel. Er uansett såpass formsterk at den rankes høyt opp. 2 Reckless – Spurtet sterkt sist, og varslet form etter pause. Skal gå skoløs for første gang i Sverige så får vi se om det løfter den betydelig. Står i et bra spor, og får den bare opp farten tidsnok så er den alt annet enn ueffen. 8 Olle Rols – Kommer ut i ny regi, den holder fin form, og på lørdag blir det på med en BIKE. Trenger uansett tur fra dette sporet, og den er mer trippel enn veldig seiersaktuell.

Vår rangering : A : 11 B : 3-5-6-2-8 C : 1-12-4-9-10-7

V75-4 : 10 Callmesally – Et helt fantastisk hoppeløp venter, og her kan fakta ALLE vinne med maks klaff. Vår ide hadde 3% av innsatsene på seg når vi la ut tipset, og den blir neppe mye spilt. Dette er dog en knallgod hoppe, og med formen på riktig vei så er i hvertfall vi på vakt. Fikk lukene 100m fra mål sist, viste 12,9 s 800m, og var ikke tom på det. Er 20m billigere ute kontra 1 Rexine fra løpet sist, den er trolig ytterligere forbedret, og dette er en hest som Magnus Djuse kan skrelle med. OBS! 2 American Hill – Pga stammen blir denne alltid litt ekstra mye spilt, men den er naturligvis bra selv også. Har vært klin overlegen to ganger på rad, mens den ikke var helt optimal selv om den vant tredje sist. Risikerer svar nå, og da trenger ikke dette å bli enkelt.

1 Rexine – Vant utrolig enkelt sist, og kom omtrent fulltanket til mål. Da viste hun 12,1 s 800m. Fra tet leder hun lenge igjen. 12 Princess S.W. – Spurtet som en vind mot tøff motstand sist, og utvikler seg strålende bra for tiden. Gangen før vant den veldig enkelt. Har MYE inne, og kommer den seg bare OK av gårde fra et dårlig spor så duger den.

13 Micro Vick – Er MYE bedre enn raden, og selv om den ikke er enkel å få inn så plukker vi den med ute på kanten. Nå blir det nemlig skorykk på alle fire, den får opp svært dyktige Erik Adielsson, og fra dette sporet vil den startkjappe hesten/kusken komme godt avgårde. Er veldig vass på speed, og altså ikke sjanseløs om det løser seg. 6 Anthara Bi – Tapte på foto sist, men var vel uansett bedre enn hva mange trodde. Er ikke veldig bra, men den står riktig til på strek, og Goop er alltid skummel å «sage» når han kjører hester med en viss sjanse.

Vår rangering : A : 10-2 B : 1-12-13-6-8-7-9 C : 11-4-14-15-3-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 9 Grainfield Aiden – Dette er ikke en veldig hard sølvdivisjon, og vi har sett slike finaler betydelig tøffere før. Det lukter kjøring på startsiden her, og flere i første rekke vil ladde ordentlig til. Vi er dermed inne på at dette kan bli sydd opp for vinterens store slager, Grainfield Aiden. Var OK fra dødens sist (09,5 s 800m), men er matchet mot dette løpet, og vi er litt inne på at den vil vise seg frem i en forbedret utgave. SKAL PASSES fra sitt nydelige smygspor.

7 Martin De Bos – Innfridde som vår banker sist, og det ble enkelt fra tet da. Nå er sporet kaldt, og her vil det koste LANGT mer å komme seg foran. Er dog såpass bra at det likevel kan gå. Motbudet. 2 Niky Flax – Har stått i 7-12-7 de tre siste gangene, og står endelig mer riktig til igjen. Satt bom fast som fulltanket sist, og da viste klokken 09,5 s 800m. Er kjapp i vei, og fra dette sporet kan det bli tet/rygg leder/eller et fint par. Løpets klare outsider. 5 Man AT Work – Møtte en billig gjeng sist, men var likevel solid til seier (10,5 s 800m). Risikerer å måtte gjøre mye jobb igjen, og nå er det tøft i mot. Har pleid å bli 2-4 mot disse, og vi er fakta litt usikker på om den er «modig» nok å vinne et løp som dette fra dødens. Er derfor kun en liten gardering for oss.

1 Dom Perignon/3 Pastor Power – Gjør begge SOLIDE løp, men hvordan står det egentlig til med vinnerviljen?

Vår rangering : A : 9 B : 7-2-5-1-3 C : 8-4-10-11-12-6

V75-6 : 3 Strong Heartbeat – Vant enkelt fra tet sist, og utvikler seg stadig fint. Dette er en utrolig fin 4-åring som går et veldig spennende år i møte, og skulle den bli sluppet til tet her, ja, er dette over. Dog varsler Micael Broberg at han vil se 1 Betting Rebel i tet her, og skulle det skje, ja, da er Strong Heartbeat plutselig i trøbbel. Vi tror kanskje at Ulf Ohlsson tar til fornuft og slipper, og dermed er det snakk om en motivert favoritt. 10 My Sweden – Er dog et HELAKTUELT motbud, og blir det svar for favoritten så kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Så smellfin ut når den lekte hjem seieren sist, mens den nest sist satt bom fast som fulltanket bak nettopp Strong Heartbeat. Har MYE inne, og vi dobler likegodt opp A-GRUPPEN!

7 Mellby Guard – Stod til 1,8 i odds mot Vikens High Yield sist, men feilet seg da bort direkte. Vant både nest sist, og tredje sist, mens den fjerde sist spurtet strålende. Kom da til mål med krefter igjen i et løp som gode Devs Dragon vant. Her blir ikke Mellby Guard spilt, men vær OBS på at denne fakta er god nok om det bare skulle klaffe litt. 9 Leonas Sami – Hadde visst vært litt småsyk før løpet sist, og man hadde derfor ikke fått forberede den som ønsket. Bør derfor ha gått MYE frem med det løpet i kroppen, og nå rykker man dessuten skoene rundt. Er skrellaktuell!

4 Solkattens Chiron – Spurtet bra sist, og kom til mål med litt krefter igjen. Er veldig bra på sitt beste, og trenger ikke å være helt borde om det klaffer underveis. 1 Betting Rebel – Er helt OK, men blir hardt spilt nå, og svarer den teten så tror vi uansett den ikke får med utfallet å gjøre. Slipper Ulf Ohlsson så kan han smyge med til en topp tre plass. Er i våre øyne mer trippel enn veldig seiersaktuell. 5 Corleone DK/6 Image Rapida – Er begge i flott form, og skal med om man velger å gå bredt ut.

Vår rangering : A : 3-10 B : 7-9-4-1-5-6 C : 2-12-11-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 6 Burning Man – Skulle favoritten ikke innfri i finalen så kan fakta ALLE VINNE, og ingen er helt sjanseløs. Burning Man skal dog stå først på ranken, og på en kapasitet er den best. Vant veldig enkelt med krefter igjen sist, og da viste klokken 13,3 s 800m. Det er en viss fare for vingelrisk fra dette sporet, men husk også på at man har stor respekt for denne hesten, og det er dermed ikke helt utenkelig at den blir sluppet til tet om Kihlström kjører offensivt. Motivert.

11 Guillaume Boko – Var Goop litt skeptisk til sist da den var sliten etter reisen fra Frankrike. Nå gikk den uansett et bra løp, og spurtet sterkt (10,6 s 800m). Kan ventes klart forbedret, og det er denne vi frykter mest. 2 Adde S.H. – Hadde en riktig oppgave foran seg sist, men var uansett enorm til seier (11,9 s 800m). Har vunnet i sporlottoen nå, den er sikret et bra opplegg, og får stå som en outsider. 7 Thriller N.P. – Varmet fryktelig bra før løpene sist, og for de som var våken der kunne man hente ut 10x flesket. Nå er formen for alvor på riktig vei, og på lørdag rykker man skoene rundt. Sporet trekker ned, men hesten er god nok. 10 Religious – Rader opp med solide løp, og er jevnheten selv. Skulle det bli veldig kjøring så er det ikke feil å komme bakfra med «ubrukt krutt». Er en av flere som må med om man først garderer.

1 Smokey Herman – Burde vel kanskje ha vunnet sist for å få fullt godkjent? Tar tet her, så får vi se hvordan Ulf Ohlsson legger dette opp. Er vel mer trippel enn veldig seiersaktuell i et løp som dette.

Vår rangering : A : 6 B : 11-2-7-10-1 C : 5-3-12-8-4-9