(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergen Travpark avrunder uken med en ganske stor V65-JACKPOT, og det gjør naturligvis denne omgangen litt ekstra spennende. Den beste bankeren dukker opp i V65-3, og der står vi alene på 11 Majah B. som kommer ut med toppform.

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Conquestador B.R. – Var knallgod fra dødens på Forus tidligere i uken, og leverte et skikkelig pangløp da. Vær litt OBS på at den ble kjørt ned i kjelleren i det nevnte løpet, og det for ikke mange dagene siden. Tåler neppe et slikt opplegg igjen, men blir den sluppet til tet, ja, da har den naturligvis en god sjanse. Er en motivert favoritt, men vi tør ikke å gå ALL IN på den etter det tøffe løpet onsdag.

V65-2 : 6 Magnums Valentin – Er noe billigere ute nå, og dessuten bedre enn raden. Kom fint tilbake etter galopp sist, og feilfritt duger den i et løp som dette. Settes knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 11 Majah B. – Gikk strålende etter galopp i V75’en sist, og på klokken stod det 13,5 s 950m. Har vært ute mot MYE bedre hester enn dette, den går til mål så det suser, og den må ha en stor sjanse mot en ganske billig gjeng. SPILLES!

V65-4 : 11 G. Jerken – Fikk maks mot eliten sist, men virker å ha en stigende form, og pleier å ta seg av løp som dette. Kun 10 hester er med, og da vil G. Jerken få gratis kontakt. Vinner om den leverer som den skal, og det er snakk om en klar favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 5 My Princess Dream –
Dette er et småkummelt oppgjør hvor vi øyner at det kan bli trøbbel for favoritten fra et vrient spor. Ideen var brenngod på samme tid i fjor, og kammet med seg fire seire fra september til november. Pleier å være OK etter pause, den har en riktig oppgave foran seg, og som lite spilt velger vi å varsle. Her garderer vi bredt.

V65-6 : 9 Stjernedag – Er en knallgod «kalding», og den er mye bedre enn det grunnlaget den har på konto. Spurtet sterkt i kulissene sist, men da var distansen for kort, og distansen i kveld er et stort pluss. Svein Ove Wassberg opp er aldri feil, og klaffer det bare litt underveis så har denne en stor sjanse.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.