Gå til sidens hovedinnhold

Supertirsdag med en herlig V75-omgang på Jarlsberg

Større oppgaver venter for bankeren! Lekre objekter som du vil like infoen på! Fyldige V75-vurderinger! Du blir vel med oss i jakten på storcashen tirsdag?

(Nettavisen)

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Sendingen begynner klokken 17.45 / V75-1 er i gang klokken 19.00

Jarlsberg byr på en veldig jevn og åpen V75-omgang denne kvelden, og dette er en omgang som fort kan gi svært godt betalt. Det er dessuten meldt store mengder med regn, og med litt krevende forhold så pleier det ofte å skje uforutsette ting. Når det gjelder bankeren så tror vi den vinner uansett hvilken forhold det blir, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på Høitomt og 2 Falcon Eye (V75-1). Har sett smellfin ut i år, langt større oppgaver venter, og dette bør dreie seg om tidlig tet og slutt.

Våre fyldige V75-vurderinger er som følger:

V75-1 : 2 Falcon Eye – Var smellfin på Sørlandet sist, og jogget da 15,2/2640m med masse krefter igjen. La da inn en sluttrunde i 13-fart, mens oppløpet gikk i 09-fart. Kjører seg normalt tidlig til tet nå, og selv om det er tøffere i mot så tror vi bestemt at den ikke taper dette fra tet. Er en veldig motivert favoritt som også vi tror MYE på. Større oppgaver venter! 6 Frick – Var enorm på Sørlandet sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Kan bli toer, men da må den unngå dødens. 4 Oz – Har blitt startet svært tett, og sist fikk vi se en reaksjon på akkurat det? Var nemlig ganske langt under pari, og den må tilbake på sitt aller beste igjen skal den være i nærheten av Falcon Eye. Blir kun en bitteliten outsider etter løpet sist.

Vår rangering : A : 2 B : 6-4-8 C : 1-7-5-3

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til tirsdagens omgang fra Jarlsberg. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V75-2 : 8 Åsa O.K. – Har vært KNALLHARDT meldt de siste gangene, og er langt billigere ute i kveld. Ble snill sist, men gikk uansett ny bestetid med volte. Gangen før var den OK, og det var også i tøffe omgivelser. Er nå langt billigere ute, den kan tenne til på å få en ny kusk bak seg, og selv fra et kaldt spor prøver vi oss med denne frekkisen først. PASSES! 9 Skeie Ida – Varslet Kolle litt for sist, og det viste seg å være riktig. Skeie Ida holdt da sikkert unna fra tet, og avsluttet i 24-fart. Lars Fredrik Kolle får sjansen i kveld, og fra et spennende smygspor er den selvskreven på bongen. 5 Tangen Tore – Skrittet i mål i Sverige sist, men slet med magen sin da. Bare glem det løpet. Tilbake på sitt beste duger den, og den må naturligvis med om løpet først garderes.

Vår rangering : A : 8-9 B : 5-1-3-4-6 C : 7-2-10

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til tirsdagens omgang fra Jarlsberg. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V75-3 : 12 Spønsk – Er som vanlig mye bedre enn raden, og sist feilet den som skummel i den siste svingen. Hadde travet 28,4/28-5-2100ma uten den galoppen. Sporet i kveld er «kaldt», men det er meldt om ganske krevende forhold, og da betyr normalt sporene mindre. Kan runde en overkommelig gjeng, og vi setter den først. 1 Ask Titan – Var med i det samme løpet som Spønsk sist, og den fullførte godkjent fra tredje utvendig. Står langt bedre til nå, den er OK fra start, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. DOBBELT A-VALG! 6 Lille Halvor – Ser ut til å bli ganske hardt betrodd, og var en stor favoritt når vi la ut våre tips. Trakk seg fra tet sist, og skrittet nesten i mål da (33 s 300m). Har ikke startet mange gangene de siste årene, og det er tydelig at dette er en traver som man har litt problemer med. Favoritten blir derfor kun en liten outsider for oss.

Vår rangering : A : 12-1 B : 6-7-2 C : 5-4-8-11-3-9

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til tirsdagens omgang fra Jarlsberg. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000,-

V75-4 : 6 N.Y. Embrasse Moi – Hadde det ikke vært for den svake innsatsen sist så kunne dette ha vært en 75%’er i kveld. Nå var den dog veldig under pari, og det er klart at det gjør oss usikre. Fra stallen meldes det om at de ikke har funnet noe feil på den, men det må det ha vært. Vi blir ikke veldig overrasket om det var allergiproblemer, eller noe annet som spilte inn da. Hadde aldri kommet til start uten at man følte seg mer sikker på den nå, og det er en motivert tipsener. 2 Demerara – Blir trolig ett av sistevalgene her, for raden skremmer ingen. Har fått to løp i kroppen etter pause, og så utrolig forbedret ut sist hvor den ble sittende fast med krefter igjen over mål. Når den travet 13,5 fjerde sist så avsluttet den sterkt, og på klokken stod det 12,8 s 1000m. Kan få drømmeløpet fra et nydelig spor bak bilen, og skulle favoritten være under pari, ja, da er denne opplagt skrellaktuell! 5 Vicky Waiting – Er bedre enn raden, og ble sittende bom fast med krefter igjen sist. Er ingen hest som rader opp, men Kolle har litt tro på denne i kveld, og slikt tar vi på alvor. Løpets outsider!

Vår rangering : A : 6 B : 2-5-1-4-9-10 C : 7-3-8

V75-5 : 8 Nelson Andrea – Var fantastisk fra juni til september i fjor, og kammet da med seg hele seks seire. I vinter har den ikke imponert, men etter pause sist var den veldig forbedret. Spurtet da sterkt, og kom til mål med litt krefter igjen. På klokken stod det da 25,8 s 300m. Fra tredje omvendt burde den komme seg OK avgårde fra start, motstanden er den riktige, og nå kommer vel seieren? 4 Tangen Lea – Gikk det voldsomme ord rundt når denne stod hos Kåre Refsland på Forus, men den har ikke blitt så bra som man kanskje håpet på? Debuterer i kveld for Stall Høitomt, det er fine rapporter på den, og på ren kapasitet duger den. Plukkes tidlig med på mistanke. 5 Monster Merete – Har stabilisert seg på slutten, og leverte et nytt solid løp sist. Må ofte gjøre grovjobben selv, og er derfor sårbar. Blir hardt betrodd, men vi nøyer oss med å ranke den inn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 8 B : 4-5-2-1-11 C : 9-3-7-6-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 4 Torben –
Magnus Teien Gundersen kjørte unna med denne på Leangen sist, og det hadde nok ikke han gjort en gang til om han fikk kjøre løpet om igjen. Torben var meget god i nederlaget, men ble altså fanget helt oppunder mål. Er lynrask fra start, sporet er perfekt, og her vil nok Gundersen klemme til direkte. Lar seg ikke fange om den får tet? 5 Ramstad Balder – Trodde vi på mye i Bergen sist, og den var også meget god. Havnet i dødens på en formtoppet Magnums Othello, travet 22,9, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Har spor på utsiden av lynraske hester nå, men er en såpass bra sprinter at den ikke er borte med klaff. Motbudet. 1 Mellem Tyr – Ble passivt kjørt i årsdebuten, og det så veldig mørkt ut. Kusken brøt imidlertid seg ut ned mot siste sving, og avslutningen var bra. På klokken stod det 21,8 s 300m. Blir kjørt passivt igjen? Outsideren.

Vår rangering : A : 4 B : 5-1-9-6-3-2-10 C : 7-8

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 1 Allaway G.T. – Ble grovt sjenert til galopp i Sverige sist, men gikk sterkt etter galoppen, og varslet full form. Til denne starten fester man på et helstengt hodelag, og rykker skoene rundt. Det er ikke noen som er veldig kjapp ut i første rekke, og det kan bety tet for Allaway G.T. Fra den posisjonen burde fakta dette løpet være over, og i et ellers veldig jevnt løp er dette en hest vi tror mye på. 7 Royal Baby - Er herdet i tøffe hoppeløp, og duger selv om den møter hingster/vallaker. Vi ble dog noe skuffet av den sist, og håper at den viser seg frem i en forbedret utgave i kveld. Er kjapp fra start, den er blitt strøket inn et spor, og her vil nok Tom Erik Solberg være med nedover startsiden. Kan vinne om den ikke havner feil på det. 9 Marvellous Tooma – Leter etter superformen, og fikk maks i kulissene sist. Blir det kjøring i dette løpet så kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter, og Marvellous Tooma må med på gardering.

Vår rangering : A : 1 B : 7-9-2-3-6-8 C : 5

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.