Gå til sidens hovedinnhold

Supertorsdag med fyldig meny i Bergen

Det er SUPERTORSDAG i Bergen i kveld, og det skal kjøres hele 12 løp! Vi spiller bankerfritt i V65-spillet, og byr på en hel del snadder...

(Nettavisen)

Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bergen Travpark byr på en ordentlig spennende V65-omgang i kveld, og glem heller ikke V5-spillet som fort kan gi bra betalt. Våre litt større bonger er uten bankere, mens de mindre bongene har en frekk banker i 9 Diesolo De La Lune i finalen.

Ta rygg på følgende:

V65-1 : 6 Thai Broadway – At man har fått denne til igjen er ekstremt godt jobbet, og vi har fakta latt oss imponere av den på slutten. Hadde full spenst over mål i kulissene sist, og var alt annet enn tom over mål da. Da stod det faktisk 10,4 s 1000m på klokken… Går ned mange klasser når det gjelder motstand i kveld, og den må være helaktuell om den havner riktig på det her. SPILLES!

V65-2 : 9 Piece Of Candy – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har sett utrolig fin ut ved begge anledninger. Bjørn Steine var nok ikke helt fornøyd med seg selv nest sist, men det er også slik som kan skje. Hesten varslet dog form direkte. Spurtet voldsomt sist, og på klokken stod det 12,1 s 300m med masse krefter igjen. Møter veldig riktig motstand nå, den har dessuten stor fordel av et lite felt, og vi er veldig inne på at den bare blåser inn til seier om det blir tempo på forestillingen. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : 1 Borkeld – Har en nydelig oppgave foran seg i kveld, og den må ha en meget god sjanse nå. Feilet fra seg en tid på ca 24,4 når den feilet kort før mål nest sist, mens den spurtet knallbra sist, og var da ikke langt bak en såpass god hest som Kavaleren over mål. I kveld er Borkeld kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og fra tet er dette hesten å slå. Vår soleklare favoritt, og en hest vi tror mye på.

V65-4 : 8 Timona Ø.K. – Her er det svært jevnt blant flere. Vår ide holder en ordentlig bra form, og har vel aldri vært bedre enn nå. Har gjort gode løp mot ganske tøff motstand på slutten, og dette er en langt billigere oppgave. Pål Buer viste tredje sist at han hadde et svært godt tak på den, og han får sjansen igjen i kveld. Vil dessuten dra stor fordel av et lite felt. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 Magnums Othello –
Har ikke gjort mye feil på slutten, og radet opp med flotte innsatser. Var knallgod i nederlaget sist, og travet altså 21,6/1600m da. Står på kun 20m tillegg, og skal normalt ha en bra sjanse å runde til seier. Motivert. Vi vil dog ikke ryke på formbomben 8 Tomeld Ø.K. som gikk et helt spinnvilt løp mellom galoppene sist. Har rett og slett fått elendig betalt for superform på slutten, og på ren kapasitet står den ikke tilbake for storfavoritten. PS. På Bergen Travpark 28. mars i år så plukket Tomeld Ø.K. ned Magnums Othello fra dødens… DOBBELT A-VALG!

V65-6 : 9 Diesolo De La Lune – Er feltes beste hest, og normalt blåser den ned en gjeng som dette i sluttrunden. Husk på at vi her snakker om en traver som ble toer etter Hat Trick på Forus tidligere i år… Har hatt pause siden det siste løpet, men Gaute pleier å ha det på stell når han først starter. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.